1. Holdet - Fort Værebro (1)

14. april 2019 kl. 14:22

Nu er banerenoveringsprojektet ved at være færdigt, så endelig havde vi muligheden for at spille på vores rigtige hjemmebane, nemlig græsbanen ved Skovbrynet Skole. 1. Holdet har ikke tabt på banen siden den 3-JUN-2017 hvor vi fik en kæmperøvfuld af Lundtofte. Vi er ubesejrede siden den 26-AUG-2017, det er 594 dage som ubesejrede på vores kære hjemmebane før mødet den 12-APR-2019 mod Espergærde, der på papiret så ud til at være en overkommelig opgave. Det skulle dog blive lidt mere spændende end nødvendigt.

Alt gik ellers efter planen og allerede efter 7 minutter kunne Espergærde's målmand hente bolden ud af netmaskerne. Martin A. havde et skud på mål der blev pareret ud på stolpen og Victor bankede reposten ind til 1-0. Vi havde flere gode chancer, men manglede lige det sidste. Gradvist fik vi lukket Espergærde ind i kampen og det lykkes dem at få udlignet til 1-1 i starten af 2. halvleg på et meget flot sakse spark. Ærgeligt at vi lukker Espergærde ind i kampen og pludselig er opgøret meget lige. Måske Hundestedkampen stadigvæk sad lidt i benene.

Efter overraskelsen sætter vi Espergærde under et voldsomt pres og i lange perioder foregår al spillet på deres banehalvdel. I det 70. minut lykkes det endelig Victor at score til 2-1 på en helflugter efter en assist af Arif. De sidste tyve minutter har vi kampen under rimelig kontrol, men Espergærde har da et par farlige chancer. Det ender med tre point på kontoen i en kamp der blev lidt for spændende fordi vi ikke får lukket og slukket.

Victor bliver selvfølgelig valgt til kampens spiller med to kasser. Herligt at se vores unge spillere træde frem på scenen...

Heldet er nu ikke helt ovre endnu, om lørdagen spiller Lundtofte og Hundested uafgjort 0-0. Gladsaxe-Hero slår LSF hjemme med 4-2 efter en spændende kamp med både gule og røde kort til Gladsaxe-Hero i slutfasen. Formanden måtte derfor til lommerne og give en ramme øl til Gladsaxe-Hero som tak for hjælpen. Det betyder at de tre første pladser er indenfor rækkevidde med os på fjerdepladsen. Gladsaxe-Hero ligger nu på femtepladsen, så der er lagt op til et spændende lokalopgør den 3. maj hos os hvor vi har revanche tilgode.

Dommertrioen ved Dannie Skouv Pedersen, Frederik Feldborg og Markus Gravlund havde godt styr på kampen.
En fremragende start på forårssæsonen med maks. point på kontoen og fem forskellige målscorer med syv mål ialt i de to første kampe. 1 2 Værebro...
Tilsidst, men absolut ikke mindst, en stor tak til vores sponsorer for deres støtte!