1. Holdet - Så stoppede festen

07. maj 2019 kl. 22:06

Alle så frem til lokalopgøret mod Gladsaxe-Hero BK fredag den 3. maj, da vi så endelig kunne få revanche for efterårets nederlag på 1-0.

Det startede godt da vi klart kom bedst fra start. Hovedstød på overliggeren og derefter to kæmpe chancer. Efter to pareringer af Gladsaxe-Hero's målmand står den 1-0 til os efter 17 minutter med Kristijan Kiki Koropanov som målscorer. Efterfølgende får to Gladsaxe-Hero spillere gule kort for brok og dermed 10 minutter på bænken.

Allerede tre minutter efter at Gladsaxe-Hero er fuldtallige så står den 1-1 ved Benjamin efter et flot angreb af  Gladsaxe-Hero. Ærgeligt at vi ikke får udnyttet overtalssituationen og nu skal begynde helt forfra. Lidt senere har Gladsaxe-Hero et godt forsøg og det er skidt vi får lukket dem ind i kampen.

Så er vi i gang igen efter pausen og der bliver virkelig kæmpet. Gladsaxe-Hero har et gennembrud i venstre side i det 50. minut der ender med et indkast. Liniedommeren flager til vores fordel, men dommeren vil det modsat og Gladsaxe-Hero er hurtige til at udnytte situationen og får frit løb mod vores mål og Frede scorer til 1-2.

Gladsaxe-Hero får nu ekstra krafter og vi lader os stresse for en udligning. Vi kommer dog til flere chancer, men et godt kontraangreb af Gladsaxe-Hero i det 72. minut resulterer i at Mads scorer til 1-3.

Selvom vi har flere chancer så lykkedes det ikke at score yderligere. Et kedeligt nederlag der sætter os bagud i oprykningsstriden. Både Hundested og Lundtofte vinder deres respektive kampe, så nu er der 4 point op til Lundtofte på andenpladsen. Desuden stoppede vores sejrsstime på hjemmebanen der har stået på i over 600 dage.

Ulykkerne var dog ikke helt overstået. Første kamp i Sydbank Pokalen var mod Lynge-Uggeløse IF fra Serie 2. Kampen blev afviklet tirsdag den 7. maj og vi havde åbenbart ikke lagt nederlaget til Gladsaxe-Hero bag os. Slutresultatet var et kedeligt nederlag på hele 5-1 der ikke ligefrem var opbyggeligt for moralen på holdet.

Der skal ske noget mentalt til det bedre temmelig hurtigt, da vi skal møde Lundtofte på lørdag den 11. maj kl 13:00 på udebane. Den kamp skal bare vindes for stadigvæk at være med i oprykningsstriden. Så nu har vi virkelig ryggen mod muren og er under maksimalt pres. Det er nu vi skal have gravet vilje og fight frem igen. Man vinder som sagt ikke kampe ved at give alle de andre skylden.