Et kedeligt bundopgør

20. oktober 2012 kl. 19:48
Et skadesplaget 1. hold mødte bundholdet Helsinge Fodbold på hjemmebane.
Kampen startede meget lige, dog havde Værebro en overvægt mht. boldbesiddelsen. Der kom dog ikke rigtig noget ud af det. Efter 20 minutter begynder Værebro at presse Helsinge og kommer også til nogle chancer, bla. har Özgur et hovedstød der går lige over målet. Helsinge er dog heller ikke helt ufarlige i kontrafasen.

Jeppe og Özgur dækkede rigtig skidt op på midtbanen og i det 35 minut får en Helsinge spiller bolden inde foran feltet og kan uforstyrret sparke den i mål til 0-1.

Resten af kampen vil vi forbigå i stilhed, da det ikke udviklede sig til et klassisk bundopgør med alt hvad dertil hører af drama osv.

Af positive ting kan fremhæves at kampen var fair spillet og dommertrioen i form af Brian Kjær, Erik Hansen og Stig Grander. Desuden var vejret glimrende på dagen...