Menu

U-13/14 deltager i GHB Julecup

09. december 2012 kl. 19:35
Værebro stillede med tre hold til Gladsaxe-Hero Boldklub's Julecup i Gladsaxe Sportshal.

U-14 stillede op i A rækken og det skulle vise sig at blive en hård omgang. Drengene vandt dog den første kampe 4-3 mod B 1903, men tabte derefter de resterende kampe i rækken.
Så havde vi to U-13 hold i B rækken. Det ene hold vandt desværre ikke en eneste kamp.
Det andet hold tabte den første kamp mod Gladsaxe-Hero 3-0. Herefter vandt de 5-1 over Raklev og 7-0 over Hvide djævle. Det var nok med hensyn til at kvalificerede sig til finalen der var mod GVI. 10 sekunder efter kampstart kom vores angriber desværre til at løbe ind på vores banehalvdel og blev derved udvist indtil første scoring. Drengene kæmpede dog godt og det lykkedes først GVI at score efter 4 minutter. Fuldtallige Værebro var herefter nød til at satse på en scoring. 20 sekunder før tid lukkede og slukkede GVI desværre med en scoring til 2-0.

Sølvmedaljevinderne fra venstre: Adam, Salim, Besmir, Yousef, Hassan, Yunes og Mahdi.

Vi skal selv afholde Gladsaxe Cup den 16-17 februar 2013 i Gladsaxe Sportshal, så vi benyttede også lejligheden til at snakke med arrangørene fra Gladsaxe-Hero. De havde en masse erfaringer at dele ud af og det er helt sikkert en kæmpe hjælp når vi skal i gang med vores eget stævne.