1. Holdet overvintre under stregen

image
05. november 2013 kl. 23:58
Historien gentager sig desværre fra sidste sæson hvor vi også overvintrede under stregen efter uafgjort mod Vallensbæk i sæsonens sidste kamp.

Den sidste kamp foregik mod Tom Køhlert's tropper fra Vallensbæk på udebane. Kampen var en lige affære og spillet bølgede frem og tilbage. 20 minutter inde i halvlegen har vi dog en uheldig tilbagelægning i forsvaret som en Vallensbæk spiller snupper og scorer til 1-0. Lige før pausen er Benja i aktion i Vallensbæk's straffesparksfelt. Han prøver at spille bolden bagud til en medspiller, men den pareres af en forsvarsspiller og bolden lander uheldigvis for Vallensbæk i eget mål til 1-1. I anden halvleg har begge hold muligheder for at afgøre kampen, men den sidste skarphed mangler. Da der er 10 minutter tilbage er det tæt på at en af vores ungdomsspillere Arif får scoret. En assist fra Jeppe sender Arif af sted og han dribler forbi målmanden, men bolden går desværre forbi målet da vinklen bliver for spids. Kampen er generelt meget lige, dog pressede Vallensbæk tilsidst og det var en befrielse for os da dommeren fløjtede kampen af. Dommertrioen med Ole H. Sørensen i spidsen håndterede kampen på glimrende vis.

Drengene skal dog have ros for at have klaret en sæson uden fast træner og et temmelig rodet forløb mht. hjemmebanekampe samt træningsfaciliteter. Nu skal pausen bruges til at få en afklaring på trænersituationen. Ligesom sidste år må vi atter satse på forårssæsonen, da vi åbenbart spiller bedre når vi går de lyse nætter i møde.