Forrygende lørdag i Værebro BoldKlub

01. oktober 2011 kl. 22:17
2-1 til U-18 Pigerne, 1-0 til 1. Holdet og 2-2 til U-19 Drengene...

Først lagde vores U-18 Piger ud med en fantastisk kamp, hvor de starter med at komme bagud 0-1 efter 13 min. i 1. halvleg. Den meget intense og spændende kamp fortsætter i 2. halvleg men her er det vores piger der afslutter bedst. 1-1 efter 24. min og 2-1 efter 26. min. Super flot spillet og godt gået piger.

Så var det 1. Holdet der skulle gøre kunsten efter.... Kampen bølgede lidt frem og tilbage og spillet gik lidt i bølgedal. Men ca. 6 min. før tid sikrede vi os de 3 point med et super flot mål til 1-0.
En meget fair og ren kamp (ingen kort til vores drenge) og super dømt af de 3 rigtig gode dommere.

Vores U-19 Drenge kom ud på en meget stor opgave og kampens noget hårde spil viste da også at der ikke blev givet ved dørene fra nogen af mandskaberne. En til tider noget rodet kamp grundet de mange frispark, men vi endte dog med at rede et velfortjent point hjem, da kampen endte 2-2. Godt gået drenge.

En fornøjelse at være en del af Værebro Boldklub på denne solrige dag.