Menu

Successfuld Fodbold Fitness Event

05. oktober 2011 kl. 09:44
Værebro Boldklub takker alle de inviterede for deres store fremmøde.... Læs mere....

Det luner fantastisk i vores fodbold hjerter at se, at Værebro Boldklub ikke bare er en ubetydelig plet i Gladsaxe kommune. Der var rigtig mange som havde valgt at lægge deres vej forbi denne dag, for at se hvad det nu var at Værebro Boldklub havde rodet sig ud i :)

Blandt vores mange gæster kan nævnes:
Trine Græse (Viceborgmester samt best. medlem i GAB) - Jytte Jensen (Formand i GAB) - Holger Kortbek (Idrætschef i Gladsaxe Kommune) - Ulrich Engmark (Generalsekretær i FIG) - Lene Rydal (Udviklingskonsulent i DBU Sjælland) - Rie Døllner (Teamleder for kommunikation og Marketing i DBU Sjælland) - Kirsten Wedel (Leder af Værebro Rådgivning) - Thomas Jørgensen (Assisterende halinspektør i Gladsaxe Sportscenter) - Allan Segerlund (Inspektør i DAB) - Niels Rasmussen (Gladsaxe Bladet) - Leon Friis Jørgensen (Formand i AVP) - Kurt Bagge-Hansen (Formand i DBU Sjælland) og til sidst men ikke mindst Pia Bagger (Idrætskonsulent i Gladsaxe Kommune) som holdte en tale i klubhuset som fik tårerne til at kigge frem i øjenkrogen :) Tak for det.... og igen Tusind Tak til alle fremmødte som gjorde denne dag til noget vi sent vil glemme i Værebro Boldklub.

Derudover kan vi nu bryste os i Værebro Boldklub med at have et Fodbold Fitness "Mødrehold" med 10-12 deltagere. Vi glæder os meget til at følge deres udvikling og selvfølgelig også til at sige velkommen til endnu flere deltagere på dette hold :)

Luk