Menu

1. Holdet overvintre under stregen (1)

14. november 2012 kl. 00:03
En masse skader og hyppige trupændringer ødelagde desværre vores efterårssæson, hvilket kampen mod B. 1973, Herlev er et godt eksempel på.
Værebro havde 6 ændringer i truppen i forhold til sidste uge mod Lundtofte, men til trods for dette så kæmpede drengene flot, de kom alle med en stærk indstilling og løb alle for hinanden. Det belønnes også meget hurtigt, da et frisparksindlæg fra Jonas sejler ind i det lange hjørne efter blot 5 min. til 1-0. Kun 3 min. senere får Prince et gult kort og B. 1973 Herlev kommer længere frem på banen og sætter Værebro under pres. Værebro står faktisk tilsidst nede foran eget felt, men B. 1973 Herlev er ikke i stand til at udnytte situationen. Det kan vi også takke Viskær for, der har en fantastisk redning. Kort efter Prince er tilbage så fældes Jonas i B. 1973 Herlev's venstre side af feltet, men dommerens fløjte forbliver tavs til stor frustration for alle Værebro's spiller.

I anden halvleg må vi desværre skifte Jonas ud og "Onkel" kommer ind i stedet for. Hele anden halvleg er det B. 1973 Herlev der styrer kampen og vi står bekymrende langt tilbage på banen. Det virker som om det bare er et spørgsmål om tid før der scores, men det lykkedes først efter "Onkel" får gult og vi er nede på 10 mand igen. I det 80 min. score B. 1973 Herlev på et hjørnespark til 1-1, en situation hvor opdækning desværre ser noget sløj ud. Kort efter får B. 1973 Herlev tildømt et straffe som de score på og kampen slutter 1-2.

Så vi må desværre se tilbage på en ujævn sæson hvor det aldrig lykkedes at komme ind i en stabil rytme. Efter en lidt famlende start på sæsonen hvor der kun kom et enkelt point på kontoen i de tre første kampe så vandt Værebro tre kampe i træk og det tegnede rigtig godt. Så satte skaderne ind og det var noget af et puslespil for Cira at få sat et hold der kunne matche modstanderne. I de resterende kampe lykkedes det kun at få et point, men tilsidst kæmpede hele holdet indædt for en sejr og det var faktisk uhyggeligt tæt på at lykkedes i de tre sidste kampe. Med den fightervilje og en skadesfri trup lover det trods alt godt for forårssæsonen.

Så husk at mød op og støt drengene til foråret så vi kan komme over stregen...  

 

Luk