Hamza er tilbage!

01. september 2012 kl. 19:53
En superkoncentreret indsats af hele 1. holdet gav den første sejr over Haslev FC på hjemmebane. Flot taget i betragtning af at holdet var under pres efter kun 1 point i de tre første kampe. Læs mere her...
På kampdagen viste det danske efterårsvejr sig fra sin bedste side. Desværre var det Haslev der blev mest inspireret af det gode vejr og kom bedst fra start. Værebro står dog rigtig godt på banen og med en superkoncentreret indsats begynder de langsomt at få et lille overtag i en ellers meget lige kamp.

Spillet bølger frem og tilbage uden de store oplagte chancer. Tilskuerne døser lidt i det gode vejr og begynder at forberede sig på at kampen nok først bliver afgjort i anden halvleg. I det 37 minut vælger Haslev's målmand at spille kort til en medspiller. Han spiller lidt frem af banen og pludselig sætter Værebro presspillet i gang hvilket resultere i en hurtig bolderobring. Frederik spiller Hamza der driblerne ind i målfeltet og selv om han er presset af en forsvarer afslutter han sikkert i det lange hjørne til 1-0.

Pludselig kommer der gang i kampen og 4 minutter senere er Frederik helt fri, men skyder desværre direkte på målmanden. Ikke uforståeligt at han ærgrer sig gul og grøn. Özgur er også kommet ind og laver ravage i Haslev's forsvar, desværre lidt for meget der takseres til et gult kort og dermed 10 minutter på bænken. På trods af udvisningen fortsætter Værebro med at presse indtil der fløjtes til halvleg.

Anden halvleg starter Haslev bedst igen denne gang i overtal. 49 minutter inde i kampen bliver et hjørne til Haslev rigtig farligt og det er kun en mesterredning af Viskær der forhindre en udligning. Værebro svarer dog hurtigt igen indenfor det samme minut og det er lige ved at lykkes for Røde at spille Hamza fri inde foran målet. Özgur er tilbage på banen og 2 minutter senere spiller han Røde fri på fløjen og hele Værebro presser fremad. Bolden har igen Hamza som modtageradresse, men Niclas fra Haslev kommer imellem. Uheldigvis for ham laver han selvmål til resultatet 2-0.

Værebro begynder at få overtaget og får også tilkæmpet sig flest chancer. Haslev kan ikke kombinere sig igennem Værebro's forsvar der står rigtig godt, men forsøger i stedet med langskud der aldrig bliver rigtig farlige. 65 minutter inde i kampen er det Prince's tur til at være helt fri foran mål, men hans forsøg reddes. 10 minutter senere har Özgur et gennembrud hvor han afdribler en 2-3 spillere og når næsten ind til straffesparkspletten hvor han mister bolden i det afgørende moment. Han appellerer for straffe, men det er nok ikke et oplagt straffe så dommerens fløjte er tavs.

85 minutter inde i kampen sender Haslev en lang bold ind i feltet og en Haslev spiller vælger at slå bolden ind i målet med hånden. Denne gang var det desværre for ham ikke "Guds hånd" og han får i stedet et gult kort. Selvom Haslev nu er i undertal kæmper de stadigvæk videre, måske er udligningen mulig. Det er dog Værebro der først tilkæmper sig den helt store chance, da Fatih spilles helt fri foran mål, men desværre pareres skuddet. Inde i overtiden sender Haslev en lang bold ind i feltet og Tonner går forkert af opspringet. Haslev's anfører Mikkel erobre den og Tonner er nu kommet på den forkerte side. Han forsøger efter bedste evne at komme tilbage og parere, men laver desværre straffe. Mikkel tager det selv og scorer sikkert til 2-1. Kort efter fløjtes kampen af og Værebro kan indsætte 3 point på kontoen.

Der er rigtig mange positive ting Værebro kan tage med sig fra denne kamp. En superkoncentreret indsats hvor alle stod rigtig godt på banen. Desuden lykkes det at få tilspillet sig mange 100% chancer og de alle rammer målet, så de mange nye spillere begynder at få samspillet til at fungere. Sidst, men ikke mindst, så er Hamza tilbage efter en længere skadespause. Som tidligere er han atter involveret i de afgørende momenter og vælges derfor som kampens spiller. Hele truppen har dog stor ære af resultatet og rigtig mange spiller en rigtig flot kamp.