Veteranerne gik hele vejen!

26. juni 2012 kl. 00:37
Hvad 2. holdet ikke kunne og 1. holdet slet ikke kunne det gjorde de seje veteraner, der sluttede med maksimum point som vindere af turneringen i 7-mands Veteran 2. Læs mere her...

Så oprandt dagen hvor veteranerne skulle spille finalen. Modstanderen var Lejerbo BK, et hold der også dyrker håndbold om vinteren så hvad mon der ventede os ude i Hvidovre. Næsten 60 tog afsted i dobbeltdækkeren og de obligatoriske lodtrækninger startede. Den midlertidige formand havde lavet Høier's konefinte for at øge chancerne i lotteriet og begge vandt selvfølgelig.

Efter lidt forvirring fandt vi endelig banen, det var ikke nemt da det var et stykke tid siden den havde fået kridt. Lejerbo klarede problemet med nogle toppe, hjørneflag og to frivillige linjevogtere trådte til. Dommer Lars K. Meyer godkendte setuppet og blæste til kamp. Allerede to minutter inde i kampen har J et langskud der pareres. Værebro presser og Lejerbo befinder sig åbenbart godt med dette med en supermålmand som ankermand. Tre minutter senere har Stefani et langskud der pareres. Lejerbo har mange boldtab og har svært ved at komme op på Værebro's banehalvdel. Det virker som et spørgsmål om tid før Værebro får en bold i kassen.

Ti minutter inde i kampen har Tarzan et langskud der pareres. To minutter senere har Lejerbo en kontra og Jack laver frispark lidt uden for feltet. Anders fra Lejerbo laver et drømmehug til 1-0 der sidder oppe i krydset i det lange hjørne. Det var vistnok den side vores målmand skulle have haft, men lad det nu ligge. Værebro's spillere virker lidt rystede, men presser videre. Fem minutter senere har Lejerbo en farlig kontra igen, men situationen afværges.

Der bliver kæmpet for sagen og 22 minutter inde i kampen får Gudik fem minutter i tænkeboksen. Han bedyrer, at han var uskyldigheden selv og kandidere klart til en af årets Bodil-priser. Nu i undertal spiller Værebro bolden stille og roligt rundt. Tarzan får en lang bold tæt på Lejerbo's felt dribler fri og spiller J der ligger den ind til Kirsmeier med kattepoten der helt fri foran mål udligner sikkert til 1-1. Super angreb i undertal hvor der udvises stor tålmodighed før der slås til.

Et minut efter er Gudik tilbage på banen og Værebro er fuldtallige igen. Værebro begynder nu at skrue op for presset, hvilket resulterer i mange gode forsøg. Halvlegen slutter dog uden yderligere scoringer.

Anden halvleg indledes med en længere stillingskrig hvor Værebro er boldbesiddende og Lejerbo af og til har nogle giftige kontraer. Specielt Anders fra Lejerbo har nogle hurtige løb der får Værebro på hælene. 38. minutter inde i kampen spiller Gudik en lang bold ind i feltet og J skyder på mål og den reddes på målstregen af en markspiller.

Et minut senere brænder Kirsmeier et godt indlæg foran mål. To minutter senere laver Stefani et godt indlæg der heades lige forbi målet af J. Kort efter har Lejerbo et kedeligt boldtab der ender hos J der får en friløber mod målet og scorer sikkert til 1-2.

Værebro presser videre og seks minutter senere er J igen fri foran mål og lopper den over målmanden efter en glimrende assist fra Kirsmeier til 1-3. De resterende 13 minutter holder Værebro på bolden og Lejerbo har svært ved at tilspille sig reelle chancer og de virker også lidt visne. Kampen slutter og jublen vil igen ende tage, veteranerne er vindere af turneringen i 7-mands Veteran 2.

En simpel observation af de to målmænd efter kampen afslørede også at Lejerbo's var smurt ind i mudder fra top til tå hvorimod Værebro's lignede en der lige var kommet ud fra omklædningsrummet. Så udfra spilfordeling og chancer så var Værebro en værdig vinder og Lejerbo havde ikke den store succes med kontraerne. Ofte skød målmanden bolden for langt ud eller pasningerne op ad banen var simpelthen for upræcise.

Det var også tydeligt at begge hold var meget tændte fra start og havde til tider problemer med at styre temperamentet, men det er jo heller ikke hver dag man er i finalen. Det lykkedes dog dommeren Lars K. Meyer at ligge en dæmper på de tændte veteraner så det ikke udartede sig. Alt i alt, en flot dommerpræstation.

Tarzan blev iøvrigt hædret som en suveræn topscorer. Han har spillet et fantastisk forår og desuden bidraget med mange gode assist.

Stemningen var høj på vej hjem i bussen og de 11 rammer rakte til 5km før Værebro Park. Ølmændene forsvarede sig med at de havde to i reserve hjemme, men de gavnede jo ikke meget i en tørlagt bus. Der er helt klart stadig plads til forbedringer mht. forplejning under busturen og selve kampen. Som et plaster på såret gav Bahaba Bar en gratis omgang til de dehydrerede supporters, stor tak for det...

Tilsidst stor tak til City-Floor og veteranerne der betaler en del af udgifterne til busturen.