Menu

1. Holdet på hælene mod Herlufsholm

25. august 2013 kl. 08:00
En smal trup, tre kampe på en uge samt et straffespark til modstanderne efter 4 min. var åbenbart en for hård cocktail for 1. holdet.
Kampen var dårligt nok kommet i gang før der dømmes straffe til Herlufsholm. Der scores sikkert til 0-1. Med en kombination af hurtige omstillinger og lange bolde kommer Herlufsholm til en stribe af chancer. Værebro virker lidt tunge og kan simpelthen ikke følge med. Det hjælper heller ikke at Værebro vælger at diskuterer meget i stedet for at spille fodbold. Mod slutningen begynder Værebro dog at få deres spil til at fungere, men rammes af et gult kort i det 40. minut og er herefter i undertal i 10 min. I de sidste minutter lykkes så endelig en lang bold for Herlufsholm og der scores til 0-2. 1. halvleg slutter og Værebro har reelt kun tilkæmpet sig en 2-3 chancer.

Allerede 6. minutter inde i 2. halvleg er den gal igen og Herlufsholm scorer til 0-3. Mod slutningen af kampen tager Herlufsholm den lidt med ro. Vil de virkelig forære os et trøstemål som tak for de tre point. I det 86. minut scorer Værebro så deres trøstemål til 1-3. Herlufsholm er åbenbart i gavehumør da Værebro scorer to minutter senere til 2-3. Spændingen er tilbage og Værebro kaster alle mand frem på banen, men det er desværre Herlufsholm der cementerer sejren tilsidst med en scoring til 2-4.

En dag hvor de fleste kun ydede 80% og det kun var Ibo samt Viskær der holdt et acceptabelt niveau.