1. Holdet viste fightervilje

15. september 2013 kl. 22:22
De sidste to kampe har man sat point til i slutfasen, så forventningerne var ikke de store mod Lejre der tog imod os på hjemmebane med tre sejre på stribe i bagagen. Desuden var vi ramt af diverse afbud og skader så truppen var udvidet med to ynglingespillere.
Lejre startede derfor også som forventet med at presse os helt i bund og vi måtte virkelig kæmpe for at holde målet rent. Det virkede som et spørgsmål om tid før det ville lykkedes for Lejre at score. "Røde" der i Viskær's fravær måtte tage målet lavede den ene TV-redning efter den anden.

En fejlaflevering midt på banen giver en hurtig omstilling til os, hvilket resultere i skud på mål som målmanden parere. Returen lander selvfølgelig hos den gamle målræv Benja der nemt kan sende den i mål til 0-1 i det 22. minut. Ved slutningen af halvlegen kan Lejre så endelig omsætte dominansen med hensyn til spil og chancer ved at udligne til 1-1.

Det er med bange anelser man ser drengene løbe ud til 2. halvleg, mon vi nu bliver kørt over af Lejre. Vi gør dog en god figur og efter 55 minutter banker Christian den ind i kassen til 1-2 efter godt gennemspil i venstre side.

Lejre får tilkæmpet sig et frispark til højre for målfeltet. Desværre omsættes det til en udligning til 2-2 med en flot helflugter. Lejre er dog til at tale med og Christian scorer til 2-3 i det 75. minut. Et hårdt skud der rettes af og derved snyder målmanden. Det sidste kvarter sætter Lejre alt ind på en udligning, men en heroisk indsats fra drengene sikre de tre point. Jublen er da også stor når sejren endelig er i hus og en kæmpe forløsning efter de foregående lige ved og næsten kampe.

Lørdag den 21. september kl. 14:30 møder vi Hornbæk på hjemmebane i Værebro. Kom og støt drengene!