Hornbæk trak en nitte

23. september 2013 kl. 00:15
Hornbæk var så uheldige at møde et skades- og afbudsfrit 1. hold der simpelthen kørte dem over.
1. holdet i stærkeste opstilling spillede deres bedste 1. halvleg i efterårssæsonen indtil videre. Benjamin Ait Ahmed scorer på hovedstød efter ca. 10 min. Benjamin er igen på pletten 20 min. senere og netter igen. Ja ja den gamle målræv kan endnu. Frederik Høgsberg afslutter 1. halvlegs målfest 5 min. før halvleg til 3-0. I 2. halvleg tager Værebro den lidt for meget med ro og får lukket Hornbæk ind i kampen. Det udmyntes i en scoring til 3-1 efter 70. minutter. I slutfasen er vi under et voldsomt pres og Hornbæk får tilkæmpet sig et straffe. Viskær gør sig bred i kassen og der skydes over målet. Kort efter fløjtes kampen af. Anden sejr i træk og vi ligger nu i den bedre halvdel af tabellen. Dommertrioen med Jørgen Cebula i spidsen håndterede kampen på glimrende vis.

Næste kamp er mod arvefjenden B 1973 i Herlev lørdag den 28. september kl. 15:30.

2. Holdet vandt også deres kamp 4-3 mod BFC Lundegården.