Menu

Hvorfor 1. Holdet ikke benytter opvisningsbanen

20. august 2013 kl. 21:06
Spekulationerne over hvorfor 1. Holdet 10 dage før sæsonstart alligevel ikke kunne benytte opvisningsbanen på Gladsaxe Stadion er mange. Som sædvanlig findes der en naturlig forklaring...
Sidste sæson klagede mange af 1. divisions holdene over opvisningsbanen til AB's hjemmebanekampe. Derfor igangsatte kommunen en undersøgelse af opvisningsbanen baseret på UEFA's kriterier. Desværre fik opvisningsbanen kun 2 stjerner ud af 5 mulige og kommunen var derfor nød til at begrænse aktiviteterne til et absolut minimum med meget kort varsel. Det er specielt græstætheden og rodnettet den er gal med. Desuden igangsættes der et genopretningsprojekt der i første omgang varer hele efteråret. Det er derfor kun AB's kampe der kan afvikles på opvisningsbanen da disse også er underlagt krav af DBU for afvikling af 1. divisionskampe. Suspenderingen for anvisning af opvisningsbanen omfatter Gladsaxe-Hero Boldklub og VB 1968.

Der var så nogle forviklinger inden vi havnede på en iøvrigt udmærket bane 7. Egentlig var bane 6 aftalt til premierekampen, men et fjernvarmeprojekt der var foran tidsplanen kom i vejen. AB var også så venlige at tilbyde os bane 6 på Skovdiget i forløbet.

Afslutningsvis er vi selvfølgelig skuffede over at vi ikke kunne realisere de planer vi havde mht. afvikling af kampe på opvisningsbanen, men vi er også sikre på at problemerne nok skal blive løst så suspenderingen kan blive ophævet.
Luk