1. holdet manglede viljen til at vinde

03. september 2014 kl. 23:34
Et godt spillende AB mandskab med forstærkninger fra 1. holdstruppen fik drengene til at resignere i stedet for at kæmpe indædt som det forventes i et lokalopgør.
For at skåne vores egen 11-mands bane havde AB stillet bane 1 tilrådighed for opgøret ovre på Skovdiget. VB kom godt fra start og havde en lille overvægt i spil og chancer det første kvarter. Så havde AB åbenbart fået spillet sig varme og rollerne blev byttet. AB havde to hjørnespark i træk og det andet gav pote efter en forsvarsfejl og AB scorede til 0-1 i det 19. minut. VB virkede herefter usikre, men Jeppe udlignede heldigvis til 1-1 i det 26. minut. Desværre scorede AB umiddelbart efter til 1-2 grundet manglende koncentration og så var vi lige langt. I det 38. minut fik AB et frispark og scorede til 3-1 på hovedstød. Minuttet efter er en VB'er helt fri foran mål, men skuddet reddes desværre af en fodparade. I det 41. minut spiller AB en lang bold op til en angriber og vores forsvarsspiller kommer forsent og laver straffe. Det koster et gult kort og dermed 10 minutter på bænken. Et flot eksekveret straffespark giver AB en 4-1 føring, hvilket også bliver halvlegsresultatet.

I 2. halvleg starter Brian inde og det giver fornyet håb. I det 54. minut har Brian to store chancer lige efter hinanden. Den sidste er et hjørne hvor han scorer på et langskud til 2-4. Tilskuerne begynder at tro på muligheden for at vi kan komme tilbage i kampen, men allerede 3 minutter senere har AB en farlig kontra hvor skuddet rammer stolpen. Godt det ikke var på vores ujævne bane, da den så sandsynligvis var hoppet ind. AB fortsætter i samme spor og i det 64. minut scorer de igen på en kontra til 5-2 og lukker dermed kampen. I overtiden forære vi AB et mål mere til 2-6 efter en forsvarsfejl.

En temmelig utilfredsstillende indsats af drengene og det blev aldrig det spændende og intense lokalopgør som mange af tilskuerne havde forventet. Så der skal kigges lidt indad de næste par dage. Hvis man møder op med den samme attitude mod Gladsaxe-Hero på lørdag så ser det godt nok sort ud.

Atter må vi sende nogle rosende ord til dommertrioen med Martin Toft Sørensen i spidsen samt de to linievogtere Kim Hansen og Thomas Bülow Christensen for deres håndtering af en iøvrigt fair spillet kamp.

Som noget nyt tilbydes der gratis spilletrøjer (aflagte) til udebane kampen mod Gladsaxe-Hero. Henvend dig til Kenneth Eis eller Jørgen Franck. Kampen spilles på bane 1 ovre ved Gladsaxe-Hero's klubhus på lørdag den 6. september kl. 14:00.