Remis mod ærkerivalerne fra Gladsaxe-Hero

09. september 2014 kl. 00:57
på trods af at 1. Holdet scorede flest mål i kampen, men et var desværre et selvmål...
Begge hold var meget lige hele 1. halvleg og mod slutningen begyndte man at vende sig til tanke at der nok først skete noget afgørende i 2. halvleg. I det 40. minut udnytter GHB en omstilling og en hård bold sendes ind i målfeltet af Mads fra højre side. Kadir prøver at parere bolden i knæhøjde, men sender den desværre i eget målnet overfor en chanceløs Viskær. Det var noget af en kold dukkert lige op til halvlegen. Godt at Kaj Bonne fra Gladsaxe Bladet først kom lidt senere, så vi ikke skulle opleve selvmålet på tryk i avisen.

Kort efter 2. halvleg er startet bringer Røde heldigvis balance i regnskabet og de mange fans fra Værebro kan ånde lettet op. GHB er dog ikke ufarlige og få minutter efter får de tilkæmpet sig et frispark lige uden for målfeltet. Martin sparker direkte på trekantsammenføjningen. Poooha der slap vi med skrækken.

VB får efterhånden en lille overvægt i spillet og allerede 6 minutter senere bliver GHB's forsvar spillet tyndt og Fosu sender den i det lange hjørne med indersiden til 1-2.

GHB svarer dog hurtigt igen da de allerede to minutter efter får et frispark. Bolden ligges perfekt ind over til Mads der stiger tilvejrs og header bolden på flotteste vis i målet til 2-2.

Trætheden og manglende koncentration begynder at melde sig og meget tyder på at kampen skal ende remis. Så får en VB'er det røde kort og dramatikken er tilbage. GHB indkasserer dog også to gule kort de efterfølgende 5 minutter og pludselig er VB 10 mand mod GHB's 9.

I slutfasen er det nok VB der har den største chance. En overtalssituation hvor en VB'er afslutter med et hovedstød der dog reddes på flotteste vis af GHB's målmand.

En lige kamp hvor vi er lidt bedre i angrebet og GHB er bedst i forsvaret. Så alt taget i betragtning vil de fleste nok syntes at det er et ok resultat.

Atter må vi sende rosende ord til dommertrioen med Jørgen Veje i spidsen samt de to linievogtere Faruk Türkyilmaz og Mikael Nadelmann for deres håndtering af kampen. Specielt en tak til håndteringen af det røde kort, hvor gemytterne desværre var ved at koge over både indenfor og udenfor banen.

Næste kamp er mod Værløse på hjemmebane lørdag den 13. september kl. 14:00.