Menu

U-14 drengenes første kamp

02. september 2014 kl. 01:12
Efter en hektisk opstart på 6 dage så mødte de Ramløse på hjemmebane den 1. september
Yunes spurgte i tirsdags om vi ikke kunne starte et U-14 8-mands hold op. DBU turneringen var allerede i gang, men det lykkedes at overtage pladsen fra et hold der trak sig. Så blev der fundet spilletøj, fodbolde, overtræksveste, drikkeflasker, lægetaske osv. frem. Noget der kun er muligt med så kort varsel takket være vores fantastiske sponsorer. Younas og Usman sprang til som trænere efter moderat fysisk pres fra Nazam. Stortalenterne Musa og Ismail fik deres skab inddraget til fordel for U-14 drengene. Der blev lavet trænerkontrakter, nøglekvitteringer og udleveret nøgler. Så skulle vi lige have alle spillerne oprettet i KlubOffice, så vi kunne udfylde det elektroniske holdkort. Hjemmesiden blev også opdateret med det nye hold. Hovsa vi skulle også lige finde en dommer til kampen. Hicham meldte sig.

Så blev det mandag og kampen mod Ramløse kunne endelig gå i gang efter modtagelse af de sidste kontingenter på 250 kr. Humøret var i top hos drengene og de tilspillede sig også hurtigt en stor chance tidligt i kampen som de desværre ikke omsatte til mål. Kort efter scorede Ramløse i den anden ende. Drengene gav dog ikke op og fik scoret to gange i løbet af 1. halvleg. I 2. halvleg kæmpede de videre og fik scoret igen til 3-1, mon kampen nu var lukket? Ramløse var dog heller ikke et hold der bare gav op ved modgang. De kæmpede også videre og vores drenge begyndte at blive trætte og slækkede på koncentrationen. Derfor lykkedes det Ramløse at lave to hurtige scoringer til slutresultatet 3-3. Drengene havde dog flere store chancer i løbet af kampen, men den sidste skarphed foran mål manglede. Der blev brugt lidt for meget vrist i stedet for indersiden så det gik udover træfsikkerheden. I de sidste sekunder af kampen havde drengene også en mega chance, men det lykkedes Ramløse's målmand at klare ærterne.

En fair spillet kamp hvor begge hold stod rigtig godt til hinanden rent styrkemæssigt. Så det blev et spændende opgør hvor drengene fik spillet en masse fodbold. Bulent gav en omgang sodavand til hele holdet, som afslutning på en god dag i fodboldens tegn.

Situation fra 2. halvleg hvor Ramløse sætter et presspil ind på drengene, men de klare frisag. Mange tilskuere havde også fundet vej til den underholdende kamp. Der var nok ca. 125 tilskuere hvis vi tæller dyrene med ovre på Byggeren. De skal allerede i ilden igen på fredag den 5. september kl. 18:00 på udebane mod Skjold fra Birkerød.