Der var Brian's til forskel

31. maj 2015 kl. 21:24
Brian i målet og Brian i angrebet var kampafgørende i hjemmebanekampen mod Herlev.

Allerede i det 5. minut sker en dramatisk hændelse der får stor indflydelse på kampen. Herlev's målmand tager bolden udenfor feltet og får dermed gult kort samt 10 minutter på bænken. Brian Nielsen udføre et perfekt frispark til 1-0. Begge hold får efterfølgende tilkæmpet sig flere store chancer, men det lykkes ikke at score. Brian Viskær i målet disker op med en række mesterlige indgreb.

I 2. halvleg fortsætter chancerne uden det føre til scoringer. Specielt begynder Herlev at blive frustrerede over at det ikke vil lykkes. Så dømmes der straffe til Herlev og humøret er pludselig i top hos gæsterne. Der sparkes fladt i højre side og Brian tager chancen. Han når lige præcis at parere og nu er det VB der jubler. Nu får frustrationerne afløb og Herlev har to mand ude på et tidspunkt. VB er solidariske og er også nede med to mand i slutfasen.

En rigtig arbejdssejr hvor vi skal være mere end glade for at vi tog alle tre point. Vi er stadigvæk på andenpladsen med samme antal point som Brede, men flere point i de indbyrdes kampe henviser dem til trediepladsen. Kampen om de to oprykningspladser til Sjællandsserien er stadigvæk helt åben. Vi kan dog selv afgøre det og derfor er tre point mod Blovstrød utroligt vigtige på hjemmebane onsdag den 3. juni kl. 19:00.