Menu

Dobbelt oprykning sikret

07. juni 2015 kl. 20:05
1. og 2. holdet har nu sikret oprykning til henholdsvis Sjællandsserien og Serie 3. Desuden er 2. Holdet også puljevindere i oprykningsdysten og 1. holdet kan gøre dem kunsten efter hjemme mod Liria på lørdag den 13. juni.

1. Holdet:
Serie 1 Pulje 1 er en ren dynamitpulje hvor holdene slår hinanden på kryds og tværs. En af dem der truede vores oprykning var Værløse. Her får vi en kærkommen hjælp af AB og Gladsaxe-Hero der begge slår Værløse. Liria og Farum deler i porten og så er Farum ude af oprykningstriden.
Vi slår Herlev hjemme 1-0 og spiller 1-1 mod bundproppen Frederiksværk på udebane. Vi sikre hermed oprykning til Sjællandsserien og er kun et point efter Liria, som vi skal møde hjemme lørdag den 13. juni kl. 15:00. Der kræves en sejr for at blive puljevinder. Puljevinderne spiller finale Lørdag den 20. juni kl. 16.30 i Ølstykke, for at finde rækkens endelige vinder. Den sidste af de tre oprykkere er Brede.

2. Holdet:
De vinder i en tæt dyst 3-2 hjemme mod Farum og er dermed vinder vi kampen om oprykningspladserne i Serie 4, Pulje 4. Den sidste kamp mod Femhøj er ikke nem, da nogle af deres spillere stammer fra et opløst Serie 2 hold. Sidst tabte vi 5-1 til Femhøj og de har vundet deres sidste ni kampe. Hvis vi taber til Femhøj ender vi sandsynligvis med samme antal point som Nerashte. Desuden har vi også samme antal point i indbyrdes kampe. Dog slår vi dem på flest scorede mål i indbyrdes kampe. Femhøj kan ikke rykke op da de har trukket et højere rangerende hold i løbet af turneringen. Puljevinderne spiller kvalifikationskampe tirsdag den 16. juni og torsdag den 18. juni, for at finde 4 hold til finalestævnet (Final 4) lørdag den 20. juni. i Ølstykke.

Luk