Menu

1. Holdet - Sandsynligvis S1 til efteråret

26. juni 2016 kl. 08:31

Der var spænding til det sidste mht. skæbnekampene. SSV Højfyn leverede varen da de slog RB 1906 med cifrene 3-1. De var bagud 0-1 ved halvleg, men scorede så tre kasser kort inde i 2. halvleg. Kastrup havde spillet 0-0 mod det nok stærkeste hold Greve i den første kvalifikationskamp. Hvis de bare kunne klare uafgjort med Vejgaard, så kunne Greve ved at slå Vejgaard på hjemmebane trække Kastrup med over i 2. division. Kastrup var dog plaget af skader og karantæner, så det var ikke stærkeste opstilling man sendte til Aalborg. Det lykkedes dog Kastrup at holde stand indtil det 94. minut, hvor det lykkedes Vejgaard at score til 1-0 og dermed sikre sig oprykning. Det betød desværre, at vi nu skal en tur ned i S1.

Denne historie vil dog ingen ende tage. BSV i DS har indkaldt til ekstraordinær generalforsamling den 6. juli og eneste punkt på dagsorden er afvikling og lukning af klubben. En gæld på 800.000kr. var åbenbart lige i overkanten. Spørgsmålet er nu hvad DBU foretager sig i denne sag, da der findes flere muligheder: 

1. Den nemme administrative løsning - DBU konkludere at sæsonen er gået i gang selvom puljerne ikke er lavet endnu og kampene først starter til august. Derfor skal der være en pulje med kun 9 hold ud af de fire puljer i DS. Så er den ged barberet.

2. Den sportslige løsning - BSV har reelt været i betalingsproblemer i en længere periode der rækker langt ind i den afsluttede sæson. De har så bare trukket den så længe som muligt og blandt andet ikke betalt trænerne og spillerne. Derfor vil det være sportsligt rimeligt at give den ledige plads til Taastrup FC, der ellers skulle rykke ned i SS.

Opdateret den 8. juli: Onsdag den 6. juli besluttede Boldklubben Søllerød-Vedbæk (BSV) på en ekstraordinær generalforsamling at opløse klubben. DBU har endnu ikke haft tid til at kommenterer opløsningen og hvilke konsekvenser det vil få. 

Luk