Første sejr til U15 drengene

22. maj 2016 kl. 22:50

Denne gang gik turen til Stevns nærmere bestemt Endeslev-Vråby IF. Hvis vi skal være helt ærlige, så var der tale om et klassisk bundopgør, så mon den første sejr var inde for rækkevidde.

Efter dommeren satte kampen igang gik der nøjagtigt 30 sekunder så havde hjemmeholdet scoret til 1-0. Måske benene stadigvæk var lidt stive efter den lange køretur, men nu var det vist gået op for alle fra Værebro at kampen var igang. Værebro fik mere af spillet og i det 8. minutter lykkedes det Yunus at udligne til 1-1. I det 12. minut scorede så Safi til 1-2. Så gik det rigtig stærkt fra det 17. minut. Værebro scorede tre gange med et minuts mellemrum. Først Yunes, så Yunus (stolpe ind) og derefter Yunes igen. Så tager drengene lige en puster og det udnytter hjemmeholdet til en scoring i det 20. minut til 2-5. I det 29. minut er der frispark lige uden for feltet. Yunus scorer på direkte til 2-6 og laver dermed hattrick. To minutter senere scorer hjemmeholdet igen til 3-6. Modstanderne har iøvrigt en pige med på holdet, der levere en rigtig god indsats på midtbanen.

Så er det tid til 2. halvleg. Hjemmeholdet har foretaget et par justeringer og blandt andet skiftet målmand. Efter 13 minutter lykkes det dog Safi at score til 3-7. Vores drengene kalder hinanden brødre på banen, hvilket får hjemmeholdets træner til at spørge om de alle er brødre til stor morskab. Den form for slang har de åbenbart tilgode på Stevns. Hjemmeholdet har fået bedre styr på tingene og er ikke helt ufarlige. Blandt andet får vores målmand "Cisko" en gedigen mavepuster, da bolden sparkes lige i maven på ham fra to meters afstand. "Cisko" kommer dog til krafter igen og prøver at lave en Schmeichel på et hjørne til os. Han header dog bolden lige over målet. I de sidste minutter lykkes det hjemmeholdet at reducere til 4-7 der også bliver slutresultatet.