Menu

1. Holdet - Fort Værebro

27. april 2019 kl. 00:41

Kampen mod Fredensborg Bl hjemme endte 4-0 til os, så vi rundede de 600 dage som ubesejrede på vores kære hjemmebane. Ercan startede med et flot mål i starten af første halvleg. Derefter skulle vi et stykke ind i anden halvleg før vi endelig fik lukket og slukket med mål af Ercan, Martin B. og Ali-Hassan. Flot af drengene og nu er vi reelt det eneste 1. seniorhold i Gladsaxe Kommune der kan rykke op.

Dommertrioen med Sadaqat Khatak i spidsen samt de to liniedommere Rasmus Melgaard og Murat Can håndterede kampen på glimrende vis og efterlader et rigtigt godt indtryk. Det var desuden en meget fair spillet kamp, som begge hold havde stor ære af uden et eneste gult kort.

Vi fortsætter den gode stime med maks. point på kontoen og ti forskellige målscorer (Kiki, Ercan, Adrian, Orhan, Kim, Victor, Jolle, Jeppe, Martin B. og Ali-Hassan) med ialt 18 kasser i de fire første kampe.

Lørdagens resultater bragte også lidt mundgodt. Vores venner AB ovre på den anden side af ringvejen spillede uafgjort mod LSF på fjerdepladsen, så der nu er tre point op til os på trediepladsen. Hundested og Lundtofte på henholdsvis første- og andenpladsen vandt deres respektive kampe.

Nu er der også lige et lokalderby der skal fokuseres på mod Gladsaxe-Hero BK på hjemmebane fredag den 3. maj 2019 kl. 18:00. Gladsaxe-Hero har stort set udsendt iagttagere til alle vores kampe og denne gang var ikke nogen undtagelse med hele tre i delegationen og selveste cheftræneren Thomas "Jønse" Jørgensen i spidsen. Svært at forstå de skal iagttage os så meget, men årsagen er vel at de ikke aner deres levende råd med hensyn til hvordan de skal slå os.

Tilsidst, men absolut ikke mindst, en stor tak til vores sponsorer for deres støtte!

1 2 Værebro...

Luk