Menu

1. Holdet kommer godt fra havn

07. april 2019 kl. 13:35

Så startede forårssæsonen for 1. holdet, en udebanekamp mod Hundested rækkens suveræne nr. 1 lørdag den 6. april. Så forventningerne til point var afdæmpede, kun de mest fanatiske supporters troede på tre point. Det endte dog med en hård dag på kontoret for Hundested.

På ligabold.dk kunne man ellers læse som optakt til kampen at Hundested havde fundet spilleglæden, så må vi vel tørt konstatere at vi havde viljen og fightede os til en sejr på 3-5. En rigtig holdpræstation, som bragte minderne frem fra pokalkampene, hvor vi slog hold fra 2. division og DS.

Kampen startede fint fra vores side og vi blev slet ikke kørt over som vi frygtede. Spillet vekslede frem og tilbage uden de store chancer, men så opfanger Kristijan Kiki Koropanov bolden efter et kikset udspark af målmanden og scorer sikkert til 0-1 i det 26. minut. Første halvleg slutter 1-1 og kampen er helt åben, mon vores drenge kan stå distancen.

Dog åbner vi ballet igen med et frispark lige uden for feltet. Ercan hamrer bolden ind i kassen til 1-2 og målmanden er fuldstændig chanceløs. Et langt frispark af Martin Albrechtsen lander bag Hundested's forsvarskæde. Kristijan Kiki Koropanov opfanger bolden prikker den forbi målmanden og sende den i kassen i anden omgang til 1-3 i det 50. minut. 3 minutter senere får Hundested straffespark og reducere til 2-3. Allerede minuttet efter laver Adrian Kleist Thomassen et gudemål hvor bolden sidder helt oppe i krydset til 2-4. I det 57. minut får Orhan Fashee gult kort for film og dermed 10 minutter på bænken. I undertal lykkes det Hundested at reducere til 3-4 og vi kæmper med alt hvad vi har lært. Hundested presser os nu helt i bund for at få udlignet. Orhan Fashee får dog tilgivelse for hans forsøg på en skuespillerkarriere med en superassist til Kim Blink der lukker og slukker til 3-5 i det 85. minut.

Sindssyg start på sæsonen og stor glæde over det fremragende resultat 💪💪💪
Kristijan Kiki Koropanov blev fuldt fortjent valgt som kampens spiller med to kasser ⚽️⚽️

Dommertrioen ved Per Kofoed, Richard O’Dwyer og Ehlers Bøgebjerg Hansen fortjener også stor ros for at styre kampen på glimrende vis og hurtige igangsætninger gav kampen en masse dynamik. Kun en skønhedsfejl da en af dommerne fik en fiber, men det er jo den slags dedikation til fodbolden vi elsker 💪💪💪

Tilsidst, men absolut ikke mindst, en stor tak til vores sponsorer for deres støtte!