Menu

1. holdet tilbage på vinderkurs

27. maj 2012 kl. 01:38
De tre forrige kampe havde 1. holdet tabt, så det var spændende om de kunne bryde den onde cirkel mod Værløse. Læs mere her...
Specielt nederlagene til Taastrup FC i SS samt Ejby IF 1968 i Pokalen var store skuffelser. Nogle af spillerne begyndte ovenikøbet at snakke om krise. Derfor var det superflot at alle som svar på "krisen" havde sat vindermentalitet og gejst  i højsædet. Der blev vist flot fodbold, med masser af variation i spillet. Sejren på 4-0 var fuldt fortjent, og kunne sagtens være blevet større med en storspillende Sameer på målet.

Værløse var presset fra starten og i det 18. minut bliver Dzeko sendt afsted på en friløber med assist fra Øzgur og scorer til 1-0 i andet forsøg. Efter 40 minutter banker Kadir en returbold i målet til 2-0. Efter halvlegen fortsætter presset og Øzgur disker op med en flot flot individuel præstation, da han afdribler tre forsvarspillere og scorer til 3-0. Den gamle måltyv Benja vil også være med i løjerne og i det 80. minut dukker han op og scorer til 4-0 med assist fra Fatih.

Dommertrioen lavede også en flot præstation og fik hurtigt kampen under kontrol med passende autoritet, hvilket medførte ingen gule/røde kort overhovedet. En rigtig fair kamp begge hold har stor ære af uden brok og anden usportslig optræden.