2. holdet viser høj moral

12. maj 2012 kl. 21:28
Kommer bagud med 0-3 hvorefter Værebro kæmper sig forbilledligt tilbage og får uafgjort. Læs mere her...
Hjemmekampen var mod IF Hjorten der ligger nummer 2 efter Værebro, så der var dømt topopgør i Serie 4 B. Kampen var også meget jævnbyrdig og de to hold stod rigtig godt til hinanden. Der var chancer i begge ender, men IF Hjorten fik deres omsat til scoringer. Den første lidt heldig og de to næste har Værebro's forsvar en aktie i. Det begynder at ligne en af de dage hvor intet ville lykkes for Værebro. Der blev dog ufortrødent kæmpet videre og i slutningen af 1. halvleg får Værebro tilkæmpet sig et straffespark. Ordhan udligner sikkert til 1-3.

Chancerne fortsatte i 2. halvleg i begge ender, men nu var det pludselig Værebro der fik deres omsat til scoringer. Rakhi laver et flot hovedstødsmål til 2-3 ved en dødboldssituation. Så laver IF Hjorten straffe igen og Ordhan udligner sikkert til 3-3. Tilsidst presser Værebro og har 3-4 store chancer for at afgøre kampen, men bolden vil bare ikke ind.

Et rigtig flot comeback af 2. holdet der viste høj moral. Alt i alt nok meget rimeligt at topopgøret endte uafgjort, men da IF Hjorten har sat flere point til er Værebro stadgvæk i spidsen af Serie 4 B.