Fire sejre ud af fire mulige på én dag

02. maj 2012 kl. 23:43
Den 2. maj var åbenbart en god dag hvor Veteraner vandt 3-6 ude mod Parthenon. U14 vandt 1-9 ude mod Brødeskov. 7-mands Senior vandt 3-2 hjemme mod Blovstrød hvor formandens søn blev matchvinder. U16 vandt også 3-2 hjemme mod Værløse, læs mere om kampen her...
Værebro's U16 lagde et godt pres på Værløse fra kampens start og kæmpede virkelig godt. Der var hele tiden to spiller mod en Værløse spiller når han havde bolden, så Værløse havde rigtig svært ved at få spillet til at fungere. Efter 15 minutter giver Værebro's pres endelig resultat da Morris kommer fri, men desværre skyder han direkte på målmanden. 7 minutter senere scorer Anas så til 1-0. 7 minutter senere spilles en lang bold frem og en Værløse spiller jages af tre Værebro spillere og presset ender med en misforståelse mellem Værløse spilleren og målmanden og bolden triller stille og roligt ind i målet 2-0. Værebro begynder at gå lidt ned i tempo og det er tydeligt at det hårde presspil har sat sine spor. Nogle gange står Værebro's forsvar også meget højt på banen, hvilket Værløse ikke rigtig forstår at udnytte.

I anden halvleg har Værebro åbenbart fået luften tilbage og forsætter de gode takter. 8 minutter senere scorer Arif så til 3-0. Arif gør det rigtig godt på midtbanen med mange bolderobringer. Værløse begynder at få mere af spillet da Værebro åbenbart har svært ved at følge med rent konditionsmæssigt. 7 minutter senere udligner Værløse til 3-1. Værebro begynder at komme for sent til bolden hvilket resulterer i en del frispark. 13 minutter senere udlignes der igen til 3-2. De sidste 20 minutter bliver lidt for spændende, men det lykkes at køre sejren hjem. Johnny og Miliam får to gule kort.