Flot Comeback af 1. holdet ude mod Espergærde IF

06. maj 2012 kl. 02:43
Efter sidste uges dukkert, rejser 1. holdet sig i en noget broget kamp på udebane mod Espergærde IF...Læs mere her...
1. halvleg var præget af, at Værebros 1. Hold ville vise, at de sagtens kunne rejse sig efter sidste uges dukkert, hvor de på værste vis, tabte 3-4 på hjemmebane i en noget frustrerende kamp.
Spillet var godt og chancerne mange.... der var alm. chancer, 100%, 200% og 400% chancer, meeeen bolden ville ikke ind i netmaskerne hos Espergærde IF, hvis målmand da også var i sit es i denne halvleg. Desværre for Værebro finder spillerne fra Espergærde IF (efter ca. 30 min) lige pludselig hinanden rigtig godt, og første rigtige angreb de sætter ind, havner desærre i kassen bag Værebros målmand. 1-0. Værebros drenge fortsætter presset rigtig fint, men en 2 mands hær fra hjemmeholdet spiller sig flot igennem og med en kanon yderside, sendes bolden i en stor bue uden om vores målmand (som fanges på det forkerte ben) og lige ind i kassen. 2-0.

***Pause***

Ind til 2. halvleg, kom et noget slukøret Værebro mandskab, hvilket også kunne ses tydeligt på spillet. Man frygtede lidt at nu ville filmen knække helt, taget i betragtning af sidste uges oplevelse og så frustrationerne fra 1. halvleg.....
Meeeen meeeen men, det kan godt være at frustrationerne til tider var meget tydelige på banen, men med en super opbakning og støtte fra træneren (og selvfølgelig de fremmødte tilskuerere) blev mandskabet holdt i fin snor og peget i rette retning hele tiden..... Og utroligt nok, så gjorde Værebro drengene det vi elsker dem for..... I de sidste 10 min. af kampen, samt de 3 min. overtid, finder de simpelt hen et mod og en vilje der er fantastisk. Først tager payman et af hans mange lange løb i kampen (stor respekt) i højre side og sender den videre til baglinjen, hvor den resolut bliver spillet fladt ind mod nærmeste stolpe, bliver snittet smart videre til Fatih, som på en eller anden måde får lagt bolden ind mellem målmanden og stolpen. 2-1. Klassespil siger jeg bare. Herefter kunne man bare se og høre at Værebro troede på det igen, selvom tiden var meget knap. Spillet bølger meget frem og tilbage og Værebro får dog også presset så meget, så en forsvarer må afværge med den ene hånd.... STRAFFE.... men nej, den ellers meget kompetente dommer var ikke enige med os på dette punkt. Minuttet efter får vi dog kæmpet os til et hjørnespark i venstre side. Jeppe ligger den, som flere gange tidligere i kampen, perfekt ind over mål, men til gengæld fra de andre gange når Espergærdes ellers udmærkede målmand ikke op til den og bolden falder i stedet lige ned til manden der altid står på den rigtige plet på det rigtige tidspunkt, Benjamin laver en lækker hovedstødskasse til 2-2. Og selvom vi kun var en håndfuld tilskuerere fra Værebro, ja så var det nu ikke noget problem at overdøve den modsatte langside, som ellers hussede en ret stor flok tilhængerer.

Rigtig flot at se, at Værebros drenge kan lave et så flot Comeback. Godt gået siger jeg bare :)