Guldveteranerne vinder puljen

01. juni 2012 kl. 00:16
Før sidste runde har veteranerne taget guldet i overlegen og ubesejret stil. Dagens udebanekamp mod Værløse BK var en normal dag på kontoret med tocifret målscore. Læs mere her...
Den interne konkurrence mht. holdets topscorer begynder at tage til. Før kampen sad Tarzan sikkert på tronen med 13 mål efterfulgt af Gudik med 10 mål. Gudik satsede dog hårdt på at tangere Tarzan og stillede derfor op i støttestrømper der gik næsten op til skridtet for at forbedre træfsikkerheden.

Nå tilbage til kampen. Værebro er i hopla og allerede efter et minut spiller Jørgensen Gudik fri der kvittere med første soring til 0-1. Værebro presser og både Tarzan og Gudik brander oplagte chancer. Efter 6 minutter har Værløse det første skud på mål der pareres af en storspillende Kim. Værebro's forsvar er superkoncentreret og Værløse har meget svært ved at komme igennem. Værebro's plæneklipper Jack gør det rigtig godt i forsvaret.

Ni minutter inde i kampen scorer Gudik til 0-2 efter assist fra Tarzan. Et par minutter senere brander Stefani en stor chance. Efter 17 minutter afdribler Reno fra Værløse Stefani og har et godt skud på mål der pareres. Kort efter laver Stefani en styring af bolden så den triller mellem benene på målmanden efter assist fra Gudik til 0-3. Værebro fortsætter presset og i det 21. minut har Gudik et skud lige forbi målet. Et par minutter senere har Værløse et rigtigt kedeligt boldtab lige foran mål, som Gudik udnytter ved at loppe bolden over målmanden til 0-4. Værløse svare dog igen og Majid har et godt skud på mål der reddes. Stefani har også et godt forsøg der desværre ender i sidenettet.

27. minut scorer Tarzan til 0-5 efter assist fra Gudik. Tidligere har der dog været eksempler på at Gudik er tilbageholdende med at spille Tarzan. Kenneth fra Værløse har et godt forsøg der går lige forbi det lange hjørne. Lige inden halvleg score Gudik minsandten igen efter assist fra Tarzan til 0-6.

2. periode fortsætter Værebro presset og Drasko har et forsøg på stolpen efter assist fra Tarzan. 1. minut senere sender Arne en lang bold afsted med kattepoten og Tarzan kvittere ved at heade den ind til 0-7. Forsvaret begynder at tage den lidt med ro og Værløse begynder at få mere spil fremad banen. Tarzan har to chancer hvoraf den ene reddes og den anden går lige forbi målet.

Reno fra Værløse har også et skud der går lige forbi målet. Reno gør en rigtig god figur på midtbanen og har som regel en finger med i spillet når Værløse tilspiller sig en chance. Endelig udligner Majid til 1-7 efter et flot gennemspillet angreb hvor det hele bare lykkes. Fire minutter senere svarer Gudik igen med et forsøg på overliggeren efter assist fra Tarzan. Tarzan spiller Gudik helt fri, men han brander desværre. Så er Majid atter på pletten og udligner til 2-7. Det er tydeligt at Værebro's forsvar tager den lidt for meget med ro. Kort efter laver Arne "Bølle" Larsen et dumt frispark lige uden for feltet. Værløse sender dog bolden langt over mål. I denne periode tager Kim ansvar med en stribe gode redninger.

Værebro's angreb kører dog stadigvæk hårdt på og Jan banker den ind i målet efter assist fra Tarzan til 2-8. 1. minut senere scorer Gudik efter assist fra Tarzan til 2-9. Allerede 1. minut senere er den gal igen og Jørgensen scorer til 2-10 efter assist fra Tarzan. Kort efter fløjtes kampen af og guldfesten kan starte. En flot indsats der fik en fantastisk støtte af de ca. 80 medrejsende tilskuere. Tarzan blev udråbt til kampens spiller.

1. holdet vandt kun 4-0 over Værløse i weekenden og kommer derfor slet ikke op på siden af veteranernes storsejr over samme klub. Nu hvor 1.holdet også er slået ud af pokalen, så bliver det jo nok veteranerne der stjæler al rampelyset i de kommende kampe mod de andre puljevindere.

Stemningen var rigtig høj i bussen hjem med de sædvanlige lodtrækninger osv. Bahaba Bar tog imod med pokal og gratis shots i lange baner.

Den opmærksomme læser vil bemærke, at Tarzan og Gudik nu deler topscore værdigheden med 15 mål hver. Gad vide om Tarzan også vil benytte støttestrømper for at rykke afgørende fra Gudik. Det endelige opgør må dog vente til hjemmebane kampen mod Virum-Sorgenfri BK på onsdag den 6. juni kl. 18:30. En kamp hvor cheftræneren agter at benytte Lille Leif på mål samt flere fra barstolskæden. Gad vide om guldtrøjerne også bliver fundet frem, for at fejre det hele på passende vis...