Herlige lokalopgør!

17. september 2012 kl. 10:54
2. Holdet skulle møde Gladsaxe-Hero på udebane og 3. Holdet mødte Bytoften også på udebane. Herlige lokalopgør der ud over prestige og lokal håneret også indeholder en god portion drama, spænding og intensitet. Læs mere her...
2. Holdets kamp mod Gladsaxe-Hero tabte vi desværre 5-0, et resultat Værebro's målmand ikke var helt uden skyld i, idet et par drop fik en ellers meget lige kamp til at svinge over til Gladsaxe-Hero's fordel.
Efter ca. 38 minutter har Gladsaxe-Hero frispark. En høj bold sendes ind i feltet og Værebro's målmand råber at han har bolden, men desværre går han forkert af den og den heades ind til 1-0.
I det 65 minut dækker en spiller for målmandens udsyn. Et langskud slipper igennem og Værebro's målmand reagere for langsomt. I stedet for at gribe den rammer bolden hans arm og den går i målet til 2-0. Nu begynder Værebro at miste troen og kæmper kun halvhjertet videre, det udnytter Gladsaxe-Hero og netter yderligere tre gange til slutresultatet 5-0.

Så hvilede der et tungt ansvar på 3. Holdets skuldre, hvis Værebro skulle bevare lidt af æren i lokalopgørene. Det starter ellers skidt da en Bytofter er helt fri foran Sang, der ikke er målmand. Sang parere dog i bedste stil med foden. Allerede 8 minutter inde i kampen løber en Bytoften spiller igennem et passivt forsvar og scorer sikkert til 1-0. Det er tydeligt at Værebro lige skal vende sig til den relativt korte 11-mands bane. Efter 30 minutter får Værebro så udvist en spiller i 10 minutter. Ved pausen må Værebro's målmand give op og straks træder Usman til, han er en komplet spiller der kan spille alle positioner på en fodboldbane. 7 minutter inde i anden halvleg er Usman dog kommet for hurtigt ud af målet og en angribende Bytoften spiller lopper bolden i målet til 2-0. Bahram har ellers snakket med store bogstaver i pausen, så dette er en kold spand vand i hovedet for hele holdet.

Men men men Værebro har åbenbart ikke tænkt sig at lade Bytoften slippe så nemt, for 5 minutter senere sendes bolden ind over af Ordhan og "Kiving" udligner til 2-1 med hovedet. Allerede 1 minut senere begår Bytoften straffe, som "Kiving" scorer sikkert på til 2-2. Efter 69 minutter får Værebro så en udvisning igen på grund af brok. Værebro spiller ufortrødent videre og allerede 3 minutter efter begår Bytoften straffe igen. Ordhan har for vane at overplacere bolden, men gudskelov vælger han denne gang at sparke hårdt og fladt i målet til 2-3. Bytoftens tilskuere med deres formand Thomas i spidsen prøver at ligge maksimalt pres på dommeren for at lade nogle af kendelserne gå hjemmeholdets vej. Dommeren Hans Henrik Steffensen er dog ikke påvirkelig og maner gemytterne til ro.
83 minutter inde i kampen blokere "Kiving" et udspark fra målmanden og får bolden med sig hvorefter han stille og roligt triller den over stregen til 2-4. I det sidste minut lykkedes det Bytoften at få et trøstemål til 3-4.

Det var rart at få Bytoften ned med nakken, nu hvor de på det seneste har ført sig frem med Fodbold Fitness og stor medlemstilgang i de lokale blade.
Mht. Gladsaxe-Hero så var det velfortjent, de har også brug for noget opmundring med et 1. Hold på vej ned i Serie 2. Måske nogle af disse drenge kan være med til at vende udviklingen...