Lige ved og næsten for 1. Holdet

31. oktober 2012 kl. 21:10
Det var lige før den onde cirkel blev brudt mod Lundtofte på udebane, men point blev det desværre ikke til.
Det var et sultent 1. Hold der løb på banen opsat på at bryde den onde cirkel. Dog var det Lundtofte der først scorede efter ca. 15 min. til 1-0. Værebro havde dog ikke til sinds at give op og Prince udligner direkte på frispark efter ca. 30 min. til 1-1, hvilket også var resultatet ved pølsen.

Anden halvleg er det igen Lundtofte der kommer bedst fra start ved at score til 2-1 efter ca. 70 min. Prince udligner igen, denne gang på straffe efter 82 min. til 2-2. Så lykkedes det desværre Lundtofte at score igen efter 87 min. til 3-2. Det ene point er dog inde for rækkevidde 2 minutter inde i overtiden, men Kadir brænder desværre en oplagt chance.

En ros skal dog lyde til dommertrioen i form af Ole H. Sørensen, Niels Gregersen og Jørgen Leth Andersen for en god indsats. Der blev givet to gule kort til Lundtofte og et enkelt til Kadir alle i anden halvleg.

1. Holdet har god grund til at være skuffet over nederlaget, men der bliver desværre sovet i forsvaret ved flere lejligheder, hvilket Lundtofte udnytter til fulde. Vi manglede også den afgørende skarphed i angrebet og burde som minimum have haft det ene point med de chancer vi tilspillede os. 1. Holdet havde dog løftet sig gevaldigt på en uge og der var bevægelse, sult og vigtigst af alt, glæden ved at spille fodbold var tilbage igen. Gad vide om det ikke går vores vej i den sidste kamp mod B 1973 Herlev på hjemmebane lørdag den 2. november kl. 14:00.

Kom op på plænen og støt drengene så vi kan få de 3 point!