Så lykkedes det endelig for Bagsværd BK...

20. maj 2012 kl. 18:41
at vinde en seriekamp mod Værebro BK! Både 2. og 3. holdet skulle møde BB i henholdsvis serie 4B og 5 samme dag, så der var rigtig meget der stod på spil i disse lokalopgør. Læs mere her...
Dagen startede ellers skidt for BB med et 3-0 nederlag, da de ikke kunne stille hold mod 3. holdet.

Til gengæld stillede de med et tændt hold til kampen mod 2. holdet. Holdene følte hinanden lidt på tænderne i starten, men efter 7 minutter har BB et farligt gennembrud hvor målmanden først parere bolden og griber den i andet skudforsøg. Kort tid efter er der en stor chance til VBK. Begge hold virker lidt uskarpe i afslutningerne.
Efter 15 minutter begynder VBK at ligge pres på BB og det meste af spillet foregår på BB's banehalvdel. VBK virker dog uskarpe i afslutningerne. BB er dog på gæstevisit og får i det 22min. tilkæmpet sig et frispark til højre for målet begået af Ivan. V.O. skyder den mod det lange hjørne og alle står og kigger på mens den stille og roligt sejler ind i målet. 1-0. Det ryster VBK lidt og allerede i det 27min. scorer V.O. igen for BB til 2-0. Der er en del brok fordi VBK mener der er klart offside og det hele ender med at VBK's træner Ali får en advarsel.
Det lykkedes dog for Ordhan at udligne i det 30min. til 2-1. VBK begynder at få troen tilbage og allerede i det 35min. scorer så Dalibor til 2-2. Dog er BB ikke helt ufarlige da de hamrer den ind på stolpen i det 38min. Et VBK angreb resulterer i et mindre skænderi med skubben mellem BB's målmand og Urhan. Begge får efterfølgende gult kort og bliver udvist. Arif fortsætter med at afdrible BB spillere og levere gode aflevering op ad banen. Pludselig er han fri efter at have afdriblet et par spillere hvorefter en BB spiller trækker i nødbremsen og bliver udvist.

Anden halvleg starter VBK et rigtig godt presspil stadigvæk i overtal. Allerede efter 4min. giver det resultat i form af en scoring af Dalibor til 3-2. BB har dog ikke givet op og i det 14min. må målmanden diske op med en mesterredning og en gang til 1min. efter. Spillet bølger frem og tilbage. Bahram kommer helt fri foran mål og gør sig stor umage for at kandidere til årets største brandert. I det 24min. får BB hjørne og Lundgaard sparker den i målet til 3-3. Ærgeligt når man tænker på at vi har lært ham at spille fodbold ude i Værebro. Jeg skal iøvrigt hilse mange gange fra ham.
VBK dømmes ofte offside hvilket får frustrationerne til at ulme. I det 26min. knækker filmen for VBK's træner og han fortæller i utvetydige meninger hvad han mener om dommerens offside kendelser. Med en advarsel i sparebøssen får han den forvente bortvisning fra kampen. BB begynder at få det mentale overtag og i det 33 min. må målmanden ud i fuld længde og parere hvorefter bolden rammer stolpen.
I det 40min. har målmanden åbenbart fået solstik, da han begynder at spille fodbold og spiller til en forsvarspiller der er dækket af en BB'er hvorved de kommer under pres med det samme. Bolden mistes og Skoubo scorer til 4-3. I det 41min. begår BB straffe mod Urhan, men det brandes desværre af Ordhan. I det 42min. har BB et forsøg på overliggeren. Et minut senere lukker og slukker Lundgaard med en scoring til 5-3. En rigtig spændende kamp som BB bare ville vinde denne ene gang.

Nu har jeg gudskelov gået i skole i Gladsaxe, så jeg kan godt regne ud at den samlede målscore blev 5-6 til VBK. Så BB bedre held til efteråret!!!