Menu

U-17 på førstepladsen

09. september 2012 kl. 19:32
Efter to sejre ud af to mulige var det Bjæverskov IF's tur til at få kærligheden at føle på Værebro's hjemmebane. Læs mere her...
Dog var der allerede forviklinger mht. kærligheden inden kampstart. Tre piger var mødt frem for at se deres helte og en ældre kvinde var åbenbart lun på dommeren Allan. Cecilie håbede at et fremmøde kunne få følelserne til at blomstre igen mellem hende og Haseeb. Amanda håbede ligeså med hensyn til "Brille". Josefine var mødt op på grund af den store kærlighed til Arif, som hun har kendt igennem tre år. Den ældre kvinde Lotte havde store forventninger til dagen, da Allan havde bedt hende om at stille oppe på banen. Bare han nu ikke brugte for mange krafter ude på banen...

Nå tilbage til kampen, som trods alt er det vigtigste. Tre minutter inde i kampen Bliver "Mili" sendt afsted med bolden i venstre side og han løber stærkt. Han skærer ind i banen og løber direkte mod målet, men målmanden parere desværre skuddet. Værebro virker en smule hurtigere, men Bjæverskov står godt på banen.

Ni minutter inde i kampen har Bjæverskov et ærgeligt boldtab og Værebro er lynhurtige til at kombinere sig igennem og Arif kan score til 1-0 efter assist fra Anas. Et par minutter senere svare Bjæverskov igen med et langskud af Mads.

Bjæverskov får ikke rigtig spillet til at fungere og hurtige boldtab sætter dem hele tiden under pres. Værebro producere flere chancer, men målmanden kommer hele tiden i vejen. Bjæverskov er dog pludselig ved at kombinere sig igennem og får hjørne ud af anstrengelserne. Hjørnet sparkes dog over baglinien.

Værebro's Drillo laver et super stykke arbejde på midtbanen med mange bolderobringer og lange præcise afleveringer op af banen. 31 minutter inde i kampen bærer Drillo's arbejde frugt med en assist til Arif der sikkert udligner til 2-0.

Arif satser åbenbart på hattrick, men desværre reddes hans frispark. Ali blander sig også og har et skud på overliggeren. Der fløjtes til pause og det lover godt for Værebro.

Værebro fortsætter hvor de slap og tre minutter inde i halvlegen sendes en bold præcist ind over til Arif og han scorer til 3-0 i andet forsøg og et ægte hattrick er hjemme. Allerede et minut efter har Bjæverskov et godt forsøg der pareres og Niclas skyder reposten langt over mål. Skolerne på de kanter underviser åbenbart ikke i begrebet at 'give op', da Bjæverskov fortsætter med at kæmpe ufortrødent videre. 7 minutter inde i anden halvleg sender Bjæverskov en lang bold frem til Mads der scorer sikkert til 3-1. Kort efter er Mads fri igen og forsøger med et lop der går over målet.

Værebro får tingene under kontrol igen og får tilkæmpet sig et hjørne. Arif sender en høj bold ind over og Bjæverskov forsøger at få den væk, men den havner i fødderne på Chris der desværre skyder lige forbi målet. Kort efter er der frispark uden for feltet. Arif skyder i det korte hjørne og målmanden parere op på stolpen og bolden hopper en enkelt gang på overliggeren. 17 minutter inde i halvlegen har Værebro et glimrende angreb hvor Anas scorer sikkert efter assist fra Arif til 4-1. Værebro fortsætter med at presse Bjæverskov i bund og allerede 4 minutter senere sendes bolden bagud til Drillo der sparker den ind til 5-1 lige uden for feltet.

25 minutter inde i halvlegen har Bjæverskov et hjørne der bliver rigtig farligt, da en medspiller kommer til og skyder lige forbi målet. Værebro svarer igen og "Mili" skyder lige over mål efter et glimrende angreb. Pludselig begår Anas et professionelt frispark med et gult kort til følge og må forlade banen. Atter er "Mili" i aktion og en medspiller mangler kun et par centimeter for at sende hans aflevering i mål. Kort efter får Bjæverskov tilkæmpet sig et straffespark, som Mads scorer sikkert på til 5-2. I de sidste minutter har højrefløjen Stefan fra Bjæverskov et flot skud på stolpen efter et lynhurtigt angreb. I de sidste sekunder har "Brille" et rigtig godt forsøg i det korte hjørne der desværre pareres.

Dommeren fløjter kort efter kampen af og Værebro har nu vundet tre kampe ud af tre mulige og indtager førstepladsen i puljen. Flot arbejde...