Veteranerne er i finalen!

21. juni 2012 kl. 00:39
Det blev et tæt og spændende opgør mod Blovstrød IF hvor kampen først blev afgjort i de sidste 10 minutter. Læs mere her...
Busturen til Blovstrød var atter en positiv oplevelse for familien Høier der igen vandt begge hovedpræmier i lodtrækningen. Der var stor enighed om at konen skulle blive hjemme næste gang, så vi andre kunne spille om i det mindste den ene hovedpræmie. Ove havde brugt sine sidste penge på billetten, så han lånte ti kroner til lotteriet af Vino. Nu skal man aldrig låne penge til spil, men Ove modbeviste dette da han vandt genvinsten på 200kr. Iøvrigt havde 50+ supporters fundet vej til kampen og humøret var højt.

Blovstrød bød på perfekt fodboldvejr med solskin og ingen vind. Desuden tillod de sig at vinde lodtrækningen og valgte banen med solen i ryggen der stod lavt på det tidspunkt. Kim Kaarup havde selvfølgelig ikke taget en kasket med, men mente ikke det var et problem.

Allerede et minut efter kampstart laver Tarzan en superpasning ind foran mål lige for fødderne af Gudik, men desværre får han ikke bolden under kontrol. Fem minutter senere laver J en pasning til Kim der er helt fri, men målmanden griber bolden. Kort efter snyder en Blovstrød spiller Arne i forsvaret og det efterfølgende skud reddes af Kaarup.

Værebro får hjørnespark der spilles kort til Stefani der sender bolden videre til Gudik der hamrer bolden lige over målet. Værebro får et hjørnespark igen uden noget resultat. Elve minutter inden i kampen får Værebro tilkæmpet sig et frispark lige uden for feltet. Gudik hamrer igen bolden lige over målet. Tre minutter senere skyder Gudik igen lige over målet med J som assist.

Selvom Værebro har hovedparten af spillet virker Blovstrød's kompakte forsvar og en rigtig god målmand som en stor udfordring for veteranerne. Atten minutter inde i kampen har Stefani et boldtab på midten af banen og Blovstrød laver en lynhurtig kontra der resulterer i et skud tæt forbi målet. Et scenarie der sidenhen gentager sig flere gange i løbet af kampen. To minutter senere har J et skudforsøg der for en gangs kun pareres af målmanden og J banker bolden ind i kassen på reposten til 0-1. Tre minutter senere glemmer Værebro at dække højre side, hvilket resulterer i en friløber der skydes tæt forbi målet.

Værebro får et hjørnespark igen uden noget resultat. Værebro fortsætter med at presse, men et boldtab efterfølges af en lang pasning til Thomas fra Blovstrød der udligner til 1-1. Pludselig er det Blovstrød der presser og de tilkæmper sig et frispark uden for feltet. Skuddet pareres med nød og næppe af Kaarup hvor bolden afslutningvis snitter stolpen. Tilsidst har Stefani et godt hug på mål, men det er Blovstrød der afslutter 1. halvleg bedst.

2. halvleg fortsætter stillingskrigen og kampen kan vippe til begge sider. Efter tre minutter scorer Tarzan til 1-2 på et fladt hårdt skud i det lange hjørne efter assist fra Stefani. Blovstrød sætter alt ind på en hurtig udligning og har kort efter et skud der pareres. Det efterfølgende hjørnespark resulterer i et langskud lige over målet. Kaarup må efterfølgende ud i fuld længde og parere og det efterfølgende forsøg griber han sikkert. Blovstrød er rigtig farlige på kontra og volder os en del problemer. J har et skud på mål der gribes. Blovstrød har også et rigtig farligt skud på mål. J har igen et skud der havner i sidenettet. Endnu en kontra fra Blovstrød resulterer i et skud på mål hvor Kaarup griber.

Efter 20 minutter begynder Blovstrød at miste pusten og Værebro begynder at få overtaget. J har et skud på overliggeren efter assist fra Tarzan. Kort efter erobre Stefani bolden og sender den videre til J. Tarzan spilles og Stefani har fortsat op ad banen og spilles nu af Tarzan der kvitterer ved at banke bolden ind i kassen til 1-3. Flot flot angreb og det virker som om Blovstrød mister troen på at kunne vende kampen. Allerede to minutter efter dribler Tarzan igennem og scorer til 1-4. Nu går det stærkt da Tarzan scorer igen indenfor et minut til 1-5 efter assist fra J. To minutter senere scorer J til 1-6 efter assist fra Stefani og Blovstrød's ellers gode målmand får ikke megen opbakning fra sine holdspillere.

Blovstrød har dog ikke helt opgivet og Thomas har et skud på mål der gribes af Kaarup. Stefani laver frispark lige uden for feltet. Bolden spilles kort og Jack laver en glimrende tackling og afværger den farlige situation. Kort efter er Ice fri og scorer til 1-7. Et minut senere bliver Jack snydt af fløjen der sender den indtil Thomas der udligner til 2-7 for Blovstrød. To minutter senere er det hele slut og veteranerne er i finalen.

Kim Kaarup donerede fidusbamsen til Kim Jørgensen, sikkert fordi han er forsvarspiller og var en god ankermand for Kim.

På vej hjem i bussen havde Ove nu doblet sin indsats til 20 kroner i lotteriet og vandt selvfølgelig igen 200kr. Festen udeblev dog da bussen på dette tidspunkt var tørlagt. Problemet kunne isoleres til bødemesteren JJ der havde foretaget et amatøragtigt stykke arbejde mht. forplejning under bustur og kamp. Der var kun indkøbt 6 rammer selvom der snarere var brug for det dobbelte. Hvis han havde rådført sig med Donald kunne den fejl være undgået. Desuden var der ingen Tuborg og kun to Somersby. Fryseelementerne var heller ikke medbragt. Da de to ølsælgere Donald og Tømmer Tommy opdagede problemet midt under kampen valgte de at hamstre til sig selv. Spillerne måtte også hen i kiosken og købe øl og vand efter kampen, hvilket aldrig er sket før. Blovstrød's kioskejer blev også taget på sengen af det meget købedygtige publikum. Hvis nu JJ havde ringet i forvejen, så kunne han have forberedt et bedre måltid i rigelige mængder. Skidt stykke arbejde og JJ blev derfor idømt en bøde på 250kr.

Finalemodstander er Lejerbo BK på mandag den 25. juni kl. 19:00 på udebane. DBU Sjælland vil desværre ikke flytte kampen! Lejerbo har nu otte sejre, en uafgjort og en tabt kamp til puljens nummer to. Godt for Lejerbo at de er vant til at tabe, så de er forberedt når de taber finalen.

Bussen til Hvidovre holder ved Netto foran Værebro Centret og der er afgang kl. 17:00. Billetten koster 50kr. pr. person og der kan betales i Bahaba Bar. Der kan ikke indløses øl eller sodavand på billetten denne gang. Vel mødt!

Stor tak til City-Floor og veteranerne der betaler en del af udgifterne til busturen.