Veteranerne er i semifinalen

16. juni 2012 kl. 22:52
Dagens cupkamp på hjemmebane mod KBK Hillerød var en normal dag på kontoret med tocifret målscore. Læs mere her...
Det naturlige førstevalg til målmandsposten Lille Leif blev fravalgt til dagens kamp på grund af to fæle drop i kampen mod Virum-Sorgenfri BK. Desuden er der stadigvæk en meter op til overliggeren når Lille Leif står fuldt udstrakt, hvilket vores modstandere har gennemskuet. Arne "Bølle" Larsen var også bænket grundet et dumt frispark lige uden for feltet mod Værløse.

Gudik havde også resigneret i topscore kampen og proklamerede at han ville spille Tarzan selvom det indebar en scoring fra hans side. Positivt at Kirsmeier er tilbage efter en længere pause, mon han kan stå distancen i en benhård cupkamp?

Kampen startede allerede kl. 12:30 hvilket må siges at være umanerligt tidligt for veteranernes supporters, men 60+ havde fundet vej og stemningen var høj på lægterne efter et par reparationsbajere i Caféen.

Der var ordineret dommer fra DBU Sjællands side til den vigtige cupkamp. Kampen startede og begge hold virkede meget jævnbyrdige. Først havde KBK Hillerød en chance og derefter Værebro. Efter 5min. score Kirsmeier pludselig på hovedstød til 1-0 efter assist fra Gudik, hvilket ryster Hillerød. Allerede 1min. efter scorer Gudik til 2-0 efter assist fra Tarzan. 3 minutter senere er den gal igen og Gudik scorer til 3-0 efter assist fra Kirsmeier.

Hillerød er åbenbart til at tale med og de har ikke rigtig skarpheden i angrebet og deres målmand John er en pensioneret markspiller der virker noget stationær i målet. Man kan også se at John savner markspillet, for pludselig dribler han rundt med bolden på vores banehalvdel og er ved at komme på mellemhånd.

Efter 9min. scorer J til 4-0 efter assist fra Jan Sørensen. 6 minutter senere tager Tarzan en lille dribletur og banker bolden ind til 5-0. Værebro's forsvar begynder nu at slappe lidt af og Hillerød får mere spil. Pludselig er 2'eren helt fri og Kim Kaarup må diske op med en mesteredning. Kort efter fløjtes perioden af.

Anden periode starter med at Værebro's angreb maser på og et forsvar der tager den lidt med ro. Kort efter start scorer J til 6-0. En dårlig clearing giver en god chance til Hillerød der har et hovedstød på overliggeren. Lidt senere må Kim Kaarup også ud i fuld længde og griber bolden. Efter 5 minutter angriber Jan Sørensen målmanden John i venstre side og et skud direkte på John resulterer i at bolden tabes ind i eget mål 7-0. Under et Værebro angreb savner John åbenbart igen tilværelsen som markspiller, hvilket får Gudik til at loppe bolden over målmanden der desværre rammer overliggeren.

Efter 11min. sendes Lund på banen for at stive forsvaret af. Han har foretaget den obligatoriske opvarmning, men er tydeligvis ikke klar i hovedet. Han spiller Ulrik fri ved første boldberøring der kvitterer ved at score til 7-1 for Hillerød. 6 minutter senere har samme Ulrik et dumt boldtab til Værebro og Stefani hamre bolden i målet til 8-1 på et flot langskud. Allerede 1 minut senere scorer Ulrik dog igen til 8-2 og der bliver talt med store bogstaver i Værebro's forsvar.

Tarzan kæmper om bolden mod en 2-3 modspillere får spillet Gudik der skyder og bolden afrettes af J til 9-2. Så er den gal i Værebro's forsvar igen hvor Kim Karup må ud af målet og bolden spilles på tværs og Lund redder et skud på stregen. Desværre sendes reposten af Jack fra Hillerød op i toppen af målet til 9-3. Værebro's angreb fortsætter presset og Jan Sørensen spiller Tarzan der benytter J som mellemstation og banker bolden ind i målet til 10-3. Kort efter slutter kampen der aldrig blev det tætte opgør som mange havde forventet. Veteranerne fortsætter sejrsstimen og guldtrøjerne klæder dem mere og mere.

Dommeren Arne Rasmussen lavede også en flot præstation. Han gennemskue hurtigt Gudik's teatralske side og lod sig ikke rive med. En rigtig fair kamp begge hold har stor ære af uden brok og anden usportslig optræden.

Afslutningsvis overrakte Værebro's plæneklipper Jack Otte fidusbamsen til Kim Kaarup.

Semifinalekampen er på onsdag den 20. juni kl. 19:00 på udebane mod Blovstrød IF, som sad over i første cuprunde. Et hold med otte sejre og en tabt kamp til puljens nummer to, mon ikke vi møder lidt mere kvalificeret modstand denne gang. Blovstrød har også et 11-mands veteranhold (Pulje 1) der er sluttet lige over nedrykningsstregen, som de måske kan tænkes at hente forstærkninger fra...

Bussen til Blovstrød kampen holder ved Netto foran Værebro Centret og der er afgang senest kl. 17:00. Billetten koster 50kr. pr. person og der kan betales i Bahaba Bar. Udover kørsel kan man også indløse 2 øl eller sodavand for billetten. Vel mødt!

Stor tak til City-Floor og veteranerne der betaler en del af udgifterne til busturen.