Menu

1. Holdet - En verden til forskel

18. august 2013 kl. 01:21
Efter en kort og hektisk sæsonstart hvor der var plads til forbedringer i træningskampene var det et forvandlet hold der tog imod Farum BK.
Kampen blev spillet på en glimrende bane 7 på Gladsaxe Stadion da opvisningsbanen har det skidt og derfor skal gennemgå et større genopretningsprojekt der i første omgang varer hele efteråret.

De første 20 minutter var en jævnbyrdig affære hvor Farum primært var farlige i omstillingsspillet og VB var boldbesiddende. Et øjebliks ukoncentration i VB's forsvar medfører at en Farum angriber løber imellem to forsvarer i venstre side og sparker bolden ind på stolpen i det lange hjørne. Efter 27. minutter dømmes der så straffe til Farum. Bastian Kruse scorer sikkert til 0-1. VB lader sig dog ikke slå ud af dette og fortsætter det gode arbejde. I de sidste sekunder inden halvleg tilkæmper VB sig et hjørnespark. Jeppe sparker og Ibo header den ind ved den bagerste stolpe. Flot mål og der er udlignet til 1-1.

Allerede 5 minutter inde i 2. halvleg laver Jeppe en gudeassist til Payman inde i feltet der banker den ind til 2-1. Det ryster Farum og allerede 6  minutter senere er Asian fri i højre side og hamrer den ind på stolpen i det korte hjørne. Selvom VB dominerer så er Farum konstant farlige i omstillingsspillet så kampen er langtfra lukket endnu. Dog virker det som om Farum resignere lidt når spillet er fysisk betonet, måske noget de lige skal vænne sig til i SS. I det 80. minut får Asian bolden lidt over midten og løber solo hårdt presset mod mål og scorer sikkert til 3-1. I de sidste minutter får Farum et frispark uden for feltet i venstre side. Et teknisk flot udført spark der desværre for Farum kun rammer overliggeren.

Kort efter er det hele slut og vi kan sætte 3 point ind på kontoen. Super sæsonstart for drengene, hvilket lover rigtig godt hvis de fortsætter i de samme takter. En god dag på Gladsaxe Stadion hvor også Gladsaxe-Hero vinder premierekampen mod Jyllinge 2-1. På Bagsværd Stadion sender Bagsværd Fredensborg hjem med en sæk på 5-1. Så man må håbe, at AB kan hente lidt inspiration til kampen mod Hvidovre...

Tilsidst vandt 2. Holdet også over Vallensbæk knebent 1-0.

1. Holdet går en travl uge i møde med udebanekamp mod Hillerød på tirsdag og hjemmebanekamp mod Herlufsholm på lørdag.