Menu

1. Holdet i målrig affære

06. oktober 2013 kl. 19:44
Desværre var det et stærkt mandskab fra Kalundborg der kørte os over i 2. halvleg

Med syv stamspillere ude på grund af afbud og skader var der en vis nervøsitet op til kampen mod Kalundborg. Dog kom Værebro foran 1-0 allerede efter 7 minutter ved Ali-Hassan Iqbal. 10 minutter senere udlignede Kalundborg til 1-1 ved Jesper Nielsen. 2 minutter senere scorer så Værebro igen til 2-1 ved Frederik Høgsberg. 2 minutter før pausen udligner Kalundborg så igen til 2-2 ved Kenneth Beyer. Dog giver Værebro ikke op så let og 3 sekunder før pausen banker Venhar Farizi den ind til føringen 3-2.

I 2. halvleg sætter Kalundborg sig noget så eftertrykkeligt på kampen. Fejl i vores forsvar straffes effektivt og en vis håbløshed spores blandt spillerne. På et tidspunkt får Kalundborg også straffe. Brian Viskær redder, men reposten bankes ind. Martin Jensen fra Kalundborg scorer to gange og Christoffer Thrane, Mads Thomsen samt Kenneth Beyer står for et hver til slutresultatet 3-7. Poooha det var en slem omgang...

Klassikeren med at give dommeren skylden var heller ikke gangbar, da dommertrioen med Frederik Bak i spidsen styrede slagets gang på glimrende vis.