Menu

1. Holdet kom over nedrykningsstregen

11. juni 2013 kl. 00:32
Efter kampe mod de tre tophold så skulle Helsinge vise sig at være en mere overkommelig opgave
1 point kunne 1. Holdet sætte ind på kontoen efter kampene mod de tre tophold i Sjællandsserien. Hvis holdet havde udnyttet deres fulde potentiale kunne de godt have fået 4 point. Det virkede ikke urealistisk, at de kunne have spillet uafgjort mod Fredensborg samt vundet over Taastrup. En forklaring er de gule kort der tærer på kræfterne samt svækker det fremadrettede spil, hvilket får marginalerne falder til modstandernes side. KFUM BK Roskilde var simpelthen en for stor mundfuld og det bliver spændende at følge dem i Danmarksserien.

Helsinge havde ryggen mod muren og en sejr var nødvendig for at undgå nedrykning fra Sjællandsserien. Så forventeligt kæmpede Helsinge bravt og opgøret var ganske jævnbyrdigt fra start. Man skal dog ikke give Ercan for meget plads, hvilket han udnytter i det 20. minut med en super scoring til 0-1. Alvoren var nu gået op for Helsinge der nu kæmper endnu hårdere og et skud på træværket giver dem troen på at Værebro er til at snakke med. Tilsidst må en af vores forsvarsspillere tage hånden til hjælp lige udenfor straffesparksfeltet, hvilket resulterer i en 10 minutters udvisning. Ved det efterfølgende frispark kommer der igen en hånd i vejen desværre denne gang inde i straffesparksfeltet. Endnu en 10 minutters udvisning og efterfølgende kan Helsinge udligne til 1-1 på straffespark. Resten af halvlegen kan man vist roligt sige at Værebro var under et stort pres, men drengene kæmpede alt hvad de havde lært og bliver reddet af pausefløjtet.

Anden halvleg starter Værebro også i undertal og først i det 50. minutter er vi igen fuldtallige. Helsinge havde derved forpasset en gylden mulighed for at bringe sig foran og Ercan gnider endnu mere salt i såret ved at score til 1-2 i det 55. minut. Kort efter scorer Jeppe til 1-3. Den gamle måltyv Benja sendes på banen efter 70. minutter, da foden ikke kan klare mere end 20 minutter. Som tak for tilliden kvitterer han igen med en scoring til 1-4 ligesom i de tre foregående kampe. En god dag hvor Værebro igen kom over nedrykningsstregen på bekostning af Helsinge der skal starte i Serie 1 til efteråret.