Menu

1. Holdet - Lige ved og næsten

19. oktober 2013 kl. 20:33
Det var meget tæt på at et godt kæmpende 1. Hold hentede det ene point mod Haslev på udebane

Med otte stamspillere ude på grund af afbud og skader var der en vis nervøsitet op til kampen mod Haslev, men det er vi efterhånden vandt til. Desuden havde vi kun to udskiftningsspillere på bænken.

Haslev ligger ud med at have en lille overvægt i spillet. I det 15. minut har Haslev et skud på overliggeren efter et godt indlæg i højre side. I det 24. minut har Værebro et gennembrud på midten der resulterer i et skud tæt forbi målet.
I det 29. minut har Haslev en friløber i venstre side der skydes forbi målet presset af en fremadstormende Viskær. Værebro har også succes med at trække tempoet ud af kampen til stor frustration hos Haslev spillerne.

Viskær stod iøvrigt en glimrende kamp, men i det 33. minut bliver udsparket for kort og rammer desværre en Haslev spiller. Den efterfølgende kontra bliver rigtig farlig, men Viskær klarer ærterne selv. I det 42. minut får Haslev frispark uden for feltet. Frisparket havner i den fjerne ende af feltet og der skydes i sidenettet. 2 minutter senere laver Viskær en mesterredning og Haslev slutter halvlegen bedst. Der fløjtes til pause og Værebro har god grund til at være tilfredse med resultatet.

I det 59. minut har Haslev en farlig kontra, men der skydes forbi målet. Det er tydeligt at det er på kontraerne Haslev har deres styrke, da de har svært ved at kombinere sig igennem. Pludselig har Værebro en friløber i det 71. minut og målmanden må ud i fuld længde for at redde. Super flot redning! I det 82. minut har Haslev atter en hurtig kontra i højre side og indlægget ligger perfekt og nr. 11 scorer. Inden da har Værebro haft hjørne, men et boldtab i feltet sætter den hurtige kontra i gang.

Værebro er åbenbart rystede og allerede 2 minutter senere har Haslev en kæmpechance. Atter har Værebro hjørne og der satses alt på udligning. Et skud pareres af en forsvarspiller, hvilket bliver startskuddet til en Haslev kontra igen. Desværre for os scorer de til 2-0. 2 minutter inde i overtiden har Nii en kæmpechance der desværre ikke udnyttes. Kort efter fløjtes kampen af.

Dommertrioen med Philip Gojko Pilipovic i spidsen håndterede kampen på glimrende vis. Det var desuden en meget fair spillet kamp, som begge hold havde stor ære af og hvor der ikke blev uddelt et eneste kort.

Haslev er ikke et særlig teknisk betonet hold, men de arbejder hårdt og er giftige på kontraerne. De har også en dygtig målmand, specielt de høje bolde er han sikkerheden selv. De ligger nu på fjerdepladsen i SS, hvilket må betegnes som ganske flot. Under Auri Skarbalius har de ikke tabt en eneste kamp. Stillingen efter 11. spillerunde i bunden er status quo, dog fik Farum endelig en sejr så det nu er endnu tættere i under stregen. Derfor har drengene brug for fuld opbakning til hjemmekampen mod Sorø Freja på lørdag den 26. oktober kl. 14:00. Så mød nu op og støt drengene så vi kan komme fri af nedrykningsstregen.