Menu

1. Holdet nærmer sig nedrykningsstregen

13. oktober 2013 kl. 16:34
To tabte kampe senest mod Allerød og alvoren begynder at melde sig.

1. Holdet ramte ikke Sjællandsserieniveau mod Allerød der dominerede fra start til slut. Viskær stod igen en fantastisk kamp og bærer en stor del af æren for at det kun blev en kneben sejr på 1-0. Målet kom i det 72. minut hvor et skud bliver rettet af og derefter rammer en af vores spillere hvilket snyder Viskær i målet. Efter 95 minutters spil kunne Allerød så fejre deres første sejr i fem kampe. En i øvrigt fair spillet kamp, hvor der ikke blev uddelt et eneste kort.

Der er tre kampe tilbage i efterårssæsonen til at komme fri af nedrykningsstregen, da vi forhåbentlig ikke skal overvintre under stregen ligesom sidste sæson.

Næste kamp er på udebane mod Haslev FC den 19. oktober kl. 14:00. Deres cheftræner er Auri Skarbalius så vi kommer i fint selskab. De vandt 3-1 over B 1973, Herlev og spillede uafgjort 1-1 mod Kalundborg. Desuden ligger de i den bedre halvdel af tabellen, så det kræver en mandfolkeindsats at komme hjem med point.

Sidste hjemmebanekamp i efterårssæsonen er mod Sorø Freja den 26. oktober kl. 14:00. Sorø ligger på den næstsidste plads, men kun 4 point skiller os ad. Så der er ingen nemme kampe i SS, hvor alle slår alle på skift. Det er kun Herlufsholm der kører derudaf.

Desuden har vi endnu en tidligere BIF træner tilgode i den sidste udebanekamp mod Vallensbæk IF. Her husere nemlig Tom Køhlert som cheftræner.