Menu

1. Holdet under nedrykningsstregen

27. oktober 2013 kl. 02:08
Et uskarpt 1. hold taber til bundholdet Sorø og må også affinde sig med den lidet flaterende betegnelse BUNDHOLD!!!!

Holdene føler hinanden lidt på tænderne i starten. Et udspark fra Viskær erobreres hurtigt af Sorø og en hurtig kontra sættes i gang i det 8. minut. Desværre står 5 mand i Værebro's forsvar og kigger fodbold hvorved Sorø score nemt til 0-1. Det giver virkelig Sorø blod på tanden. Værebro virker meget tunge og pasningerne er upræcise. Det samme gentager sig i det 21. minut og så står den 0-2 til Sorø.

Spillet begynder at flyde bedre for Værebro. Christian tilkæmper sig bolden og sender en perfekt pasning indtil Benja på midten. Han tæmmer bolden og sparker den sikkert ind til 1-2 i det 27. minut. Værebro slutter halvlegen klart bedst med blandt andet en stor chance i det 36. minut. Et frispark heades på mål og Sorø's målmand laver en super redning.

Værebro starter 2. halvleg med at sætte Sorø under pres og har flere chancer. Et hårdt kæmpende Sorø hold indkasserer et gult kort i 55. minut og er nu kun 10 mand på banen i de næste ti minutter. Værebro producerer nu tre rigtig store chancer, men bolden ville ikke ind. Pludselig har Sorø en kæmpechance, men bolden spilles direkte i favnen på Viskær. Værebro havde mulighed for at tilspille sig flere chancer, men pasningerne var simpelthen for dårlige.

Krafterne begynder at slippe op for begge hold, dog har Værebro en lille overvægt i spillet. I det 78. minut stormer Sorø's målmand ud af feltet og hopper op i ryggen på Benja der er ved at få bolden under kontrol. Det takseres til et gult kort og de er atter kun 10 mand på banen. Sorø kæmper videre og har åbenbart besluttet sig for at de skal have de tre point med hjem. I det 85. minut stadigvæk i undertal scorer de igen til 1-3 og sikre dermed sejren. Værebro resignere og kampen ebber stille og roligt ud.

Efter 5 nederlag er der tydelig glæde i Sorø lejren og ganske forståeligt en kæmpe forløsning at de kan drage hjem med tre point. Med det spil Værebro præsterer for tiden, skal vi nok vende os til endnu en vinterpause under nedrykningsstregen og så sætte vores lid til forårssæsonen.

Dommertrioen med John Gantfeldt i spidsen håndterede det intense bundopgør, hvor nerverne sad ude på tøjet i perioder, på glimrende vis. Det var desuden en meget fair spillet kamp, som begge hold havde stor ære af. De to gule kort til Sorø kom først i 2 halvleg da trætheden begyndte at indfinde sig.