1. Holdet viste høj moral og fightervilje

06. april 2013 kl. 21:13
Premierekampen mod Allerød FK på hjemmebane blev en rigtig tæt og spændende dyst...
Kampen udviklede sig til en længere stillingskrig. Så lykkedes det Allerød at score efter et hjørne på hovedstød og de begynder at få et lille overtag. Noget senere udligner Værebro, men linjevogteren markere ikke for mål til stor frustration blandt Værebro's spillere. Selv Allerød's fans erkendte at den var klart inde. Så scorer Allerød igen til 0-2 og det begyndte at se lidt skidt ud for drengene. Dog fighter Værebro sig tilbage og scorer hele tre mål inden halvlegen, hvor det sidste nok må betegnes som et drop af målmanden. I 2. halvleg scorer Værebro igen til 4-2 og nu ser det pludselig meget lovende ud, men som set mange gange tidligere bliver kampen dog unødigt spændende det sidste kvarter. Først får Værebro udvist en spiller i 10 min. og lidt senere er det en spiller fra Allerød der må samme vej. I slutminutterne lykkes det Allerød at udligne til 4-3, men Værebro holder stand og sikre sig 3 vigtige point i premierekampen. Godt gået drenge!