2. Holdet har sat kursen mod Serie 5

06. oktober 2013 kl. 20:41
Med en sejr over bundproppen Brøndbyernes IF på hele 12-1 begynder Serie 5 at være inde for rækkevidde.

Kampen startede lige og det var ikke lige til at se at Brønbyernes IF indtog sidste pladsen i puljen. Værebro har to gode chancer og Brøndbyernes har et skud lige over målet den første ½ time. Så får Værebro et frispark lige uden for feltet i det 31. minut. Murat banker den ind på overliggeren og Drillo opsnapper returen og scorer til 1-0. Allerede 2 minutter senere er den gal igen og Anas scorer til 2-0. En spiller fra Brøndbyernes får en friløber i det 40. minut. Han styrer direkte mod mål presset af en forsvarsspiller. Vores målmand Jesper stormer ud for at blokere, men laver desværre frispark lige uden for feltet. Det koster 10 min. udvisning. Frisparket pareres, men reposten bankes ind til 2-1. Kort efter fløjtes der af til pause.

Nu virker det som om Brøndbyernes ikke rigtig kan lide vores presspil længere og de taber hurtigt bolden. I det 58. minut scorer Murat til 3-1. Allerede 3 minutter efter scorer Anas til 4-1 og kort efter Khan til 5-1. Når Brøndbyernes en sjælden gang kommer op i vores felt medfører det ofte nogle giftige kontraer fra vores side og de har svært ved at komme hjem. Efter 61. minutter er det Kamran der scorer til 6-1. 7 minutter senere scorer Nauman sikkert på straffe til 7-1. De næste 14 minutter scores der på samlebånd til hele 12-1 ved Anas, Murat, Khan og Nauman. Dog er målet til 9-1 et selvmål.

Værebro fører nu puljen med 18 point og B. 77, Rødovre har 15 point på anden pladsen dog med en kamp mindre.