B 1973 i undertal

29. september 2013 kl. 02:16
B 1973 Herlev har for vane at spille i undertal og kampen mod 1. holdet var ikke en undtagelse.
1. holdet var atter ramt af småskader så Ali-Hassan, Arif og Hicham fra ungdomsafdelingen var med i truppen. Ali-Hassan var med i startopstillingen og de to andre på bænken. Kampen starter med en ganske god portion dramatik, kampen er dårligt nok startet da Jonas Layoussouf blev savet midt over og dommeren taksere handlingen med rødt kort. Efter 15 min. bliver Jonas spillet fri med en stikning og scorer sikkert til 0-1. Jonas laver masser af ravage på vensterkanten og B 1973 ånder da også lettet op da han går ud med en skade halvvejs inde i første halvleg. Vi spiller ikke imponerende og i perioder tror man næsten at det er os der har en mand udvist.

I starten af 2. halvleg sover vores forsvar i højre side og B 1973 bryder igennem med hurtige kombinationer og udligner til 1-1. Nogle af vores stamspillere får småskader og tilsidst er bænken tom for reservespillere. Brian Viskær står en glimrende kamp på målet og har en stor del af æren for at vi holder uafgjort, så alt i alt er det et resultat vi skal være tilfredse med.

Det ene point medfører at vi avancerer to pladser i tabellen og kan nu indtage sjette pladsen. Tabellen er dog meget flad på midten så der er ikke langt fra top til bund.

B 1973 er åbenbart blevet SS' sorte får med utallige udvisninger. Noget vi har prøvet tidligere og ved alt om hvor svært det kan være at bryde denne onde cirkel.

Dommertrioen med Bill René Hansen i spidsen samt de to liniedommere Peter Linde Hansen og Jesper Christensen håndterede kampen på glimrende vis og efterlader et rigtigt godt indtryk.

Næste kamp er mod Kalundborg lørdag den 5. oktober kl. 14:30 på hjemmebane i Værebro. Kom og støt drengene!