Menu

Gladsaxe Cup 2013 den 15-17 november

image
18. november 2013 kl. 22:04
Så er 3 hæsblæsende dage hvor vi afholdt Gladsaxe Cup 2013 overstået med masser af spændende kampe og med en helt fantastisk 'Golden goal' afgørelse.

Det var en hektisk weekend i Gladsaxe Sportscenter med kortbane-DM i svømning, NordicBet ligakamp mellem AB og Brønshøj samt Gladsaxe Cup med 160 deltagende hold. Masser af aktivitet, som vores kommunalpolitikere i byrådet har været med til at skabe grundlaget for.

 

Parkeringspladsen var proppet til bristepunktet med mange kreative parkeringer. Nok det tætteste man kunne komme på parkeringsvagtens paradis, men de valgte heldigvis at lade os være i fred...

Denne gang prøvede vi også med ½ bane for U-5, U-6 og U-7. 16 hold stillede op i U-6 og 7 i U-7. Der blev spillet 4 mod 4 uden målmand. Desuden dømte det ene hold kampen og der var ingen resultatregistrering. Vi havde også splittet U-7/8 rækken op i U-7 og U-8 på henholdsvis A og BC niveau. Ellers var alt ved det gamle med de sædvanlige STORE pokaler.

Gladsaxe-Hero BK lånte os deres ½ baneudstyr og Tom Vang Knudsen hjalp på trods af travlhed op til kommunalvalget, hvor han opstiller for Socialdemokratiet.  

Endnu engang kvitterede de mange deltagere med nogle spændende og rigtig tætte kampe (se resultaterne her). Mange måtte ud i straffesparkskonkurrence og en enkelt 'Golden Goal' kamp varede hele 25 minutter før vi endelig fandt en afgørelse.

Stævnet startede fredag aften for U-13 og U-14. Nedenunder ses pokalerne til 1., 2. og 3. pladsen. 1. pladsen fik også den store pokal til holdskabet.

 

I U-13 rækken er der tilmeldt 7 hold. Holdet xavi x6 er temmelig suveræne og går til finalen efter lutter sejre. De slår blandt andet Hvepsene i puljen, men de får kæmpet sig tilbage så de igen skal mødes i finalen. I andet forsøg vinder xavi x6 dog 4-0 over Hvepsene fra Brønshøj og kan velfortjent indtage 1. pladsen.

 

De suveræne xavi x6 ved præmieoverrækkelsem flankeret af Hvepsene på 2. pladsen og Brønshøj på 3. pladsen.

I U-14 rækken er der tilmeldt 8 hold. VB 1968 stiller blandt andet med to hold der desværre ikke kommer videre til semifinalerne. Pokalshoppen vinder rækken, 2. pladsen går til Team JK og 3. pladsen indtager Vipperød 1.

Lørdag startede U-6 og U-7 på ½ bane. Herefter fulgte U-7 A, U-7 BC, U-8 A og U-8 BC. Alle ½ banespillerne fik en pokal med hjem, hvilket for mange var den allerførste...

 

Humøret er højt ved speaker-/dommerbordet fra morgenstunden på trods af at der står 114 hold og venter i pipelinen.


 
I U-6 ½bane er der tilmeldt 16 hold der er opdelt i 4 puljer og VB 1968 har et enkelt hold med. Disse kampe er uden resultatregistrering, men man hilser selvfølgelig pænt på hinanden selvom man er arvefjender inden løjerne går i gang.

 

I U-7 ½bane er der tilmeldt 7 hold der er opdelt i 2 puljer og VB 1968 har et enkelt hold med. Disse kampe er også uden resultatregistrering.

 

VB 1968 er klar til kamp!

Alle ½bane spillerne fik selvfølgelig pokaler med hjem. For mange den første og forhåbentlig ikke den sidste...
  


I U-7 A rækken var der 15 hold tilmeldt opdelt i 4 puljer. Masser af tilskuere følger de tætte opgør i puljerne.

 

De mange tætte opgør i puljerne kulminerede i semifinalerne der begge måtte afgøres ved straffesparkskonkurrence. I finalen vandt AB Tårnby Øst 2-1 over Ronaldo's supervenner. Kampen om 3. pladsen vandt Bjørnebanden fra KB 1-0 over blåt hold fra Vanløse. Det var Bilal der scorede det afgørende mål og blev derfor matchvinder for Bjørnebanden. Bjørnebanden fejrer deres flotte 3. plads på holdbilledet i en rigtig svær pulje, hvor det var marginalerne der afgjorde placeringerne.

 

I U-7 BC rækken var der 20 hold tilmeldt opdelt i 5 puljer. Greve hold E nåede til finalen efter at have vundet alle deres kampe. Lars' drenge tabte til Greve i puljen, men fik alligevel kæmpet sig tilbage. I semifinalen måtte drengene dog ud i straffesparkskonkurrence mod RB 1906 A som de vandt samlet 2-1, så det var på et hængende hår at de ikke gik videre. Finalen mod Greve endte også uafgjort i den ordinære spilletid. Med en straffesparkskonkurrence i frisk erindring fik Lars' drenge revanche og vandt samlet 3-2 over Greve.

 

Sådan! Lars' drenges målmand redder og sejren i U-7 BC rækken er en realitet. RB 1906 A vinder 3. pladsen ved at slå deres søsterhold RB1906 BC med cifrene 2-0.

I U-8 A rækken var der 15 hold tilmeldt og her deltog vores drenge som der var store forventninger til. Dog stillede søsterklubberne til FCK også med 2 hold fra KB samt 2 hold fra B1903 så der var rigeligt med udfordringer. Vores drenge vandt den første kamp over Fix Azur med 2-0. Så spillede de uafgjort 0-0 mod Husum løverne. De rettede op på skaden ved at vinde 2-0 over Hekla BK. Den sidste puljekamp blev noget af en gyser, da vi kom bagud 0-2. Så diskede drengene op med flot teknisk spil og udlignede til 2-2. Da der var 30 sekunder igen får Ibrahim en friløber og scorer sikkert til 3-2, hvilket også bliver sejrscifrene.

I kvartfinalen møder de igen Husum løverne og kører dem over med en sejr på hele 4-0. En anden kvartfinale mellem Fix Azur og B93-1 ender 0-0 i den ordinære kamp. Den efterfølgende straffesparkskonkurrence skal drengene igennem 11 runder før Fix Azur endelig kan trække sig tilbage som vinder med cifrene 6-5. I semifinalen vinder drengene 1-0 over Fix Azur og finalekampen er en realitet. I finalen møder de KB U8-A 1 og det bliver et tæt opgør med høj intensitet og flot teknisk spil. En KB'er laver en glidende tackling udenfor målfeltet og der dømmes frispark. Zaco scorer til 1-0 på et direkte spark højt i målet uden for målmandens rækkevidde. Så scorer Yassen til 2-0 efter en assist fra Zaco. Tilsidst scorer Zaco igen på frispark til slutresultatet 3-0.

 
   
Drengene fra VB 1968 ved præmieoverrækkelsen i U-8 A rækken flankeret af KB på 2. pladsen og B 1903 på 3. pladsen der er søsterklubber til FCK. Flot resultat hvor de går hele vejen foran en stort hjemmepublikum.



Det obligatoriske holdbilled hvor pokalerne vises frem. Bagerst fra venstre Yaseen, Zaco og Omar. Forrest fra venstre Ibrahim, Yusuf og Sehit. Ahsan stod for holdet, da Nazam havde travlt med selve stævnet. Bagefter blev sejren fejret nede i Sportsklubben med sodavand og kage.
 
I U-8 BC rækken vinder Brøndby H2, 2. pladsen går til B 73 Grøn og 3. pladsen til B 73 Sort.

Søndag startede U-9 A og U-9 BC. Herefter fulgte U-10, U-11 og U-12.

 

I U-9 A var der tilmeldt 10 hold og her deltog vi også med et hold. Puljekampene var nogle tætte opgør hvor næsten halvdelen af kampene endte uafgjort. I f.eks. Pulje 7 var der tre hold med pointlighed samt ens målforskel.
 

   NFC 1   vi39.A1   GVI 2  Skovshoved Hold 1  Greve U9-1  Score  Point  Placering
 NFC 1   2-0 1-1 1-1 1-2  5-4 5 4
 vi39.A1 0-2   1-3 3-3 1-3  5-9 1 5
 GVI 2 1-1 3-1   1-3 1-1  5-6 5 3
 Skovshoved Hold 1 1-1 3-3 3-1   0-1 7-6 5 2
 Greve U9-1 2-1 3-1 1-1 1-0   2-2 10 1

Af de tre hold med pointlighed gik Skovshoved videre da de havde scoret flest mål. Vores drenge klarer sig godt i den anden pulje med to vundne, en uafgjort og en tabt kamp, hvilket giver en 1. plads. Det er dog lige ved at gå galt mod vi39.A2 fra Vallensbæk hvor de kommer bagud med 0-1. De kommer dog stærkt tilbage og vinder 2-1. I semifinalen møder de Skovshoved hvor det ender 1-1 i den ordinære kamp. Vores drenge spiller teknisk bedre og presser Skovhoved, men mangler desværre den sidste skarphed foran mål. Både Zaco og Noah brænder i den efterfølgende straffesparkskonkurrence så Skovshoved vinder sikkert 3-1. Skovhoved's målmand William er helt forrygende.

Kampen om 3. pladsen taber vores drenge desværre også mod Greve U9-1 med cifrene 0-1. I finalen møder Skovshoved KVIF 1 fra Kirke Værløse. KVIF kommer foran 1-0 og den stilling holder tilsyneladende så mon ikke de løber med 1. pladsen. Skovserne vil det dog anderledes og 10 sekunder før tid udligner Jonas til 1-1 og nu er opgøret helt åbent igen. Der scores ikke yderligere så afgørelsen må findes ved straffesparkskonkurrence. Skovsernes målmand William er sikkerheden selv og redder første forsøg. Så scorer Claudio. William snupper selvfølgelig også det næste forsøg. Albert afslutter med at banke den op i hjørnet og skovserne vinder samlet med 3-1.

   
Skovserne i højt humør ved præmieoverrækkelsen i U-9 A rækken flankeret af Kirke Værløse på 2. pladsen og Greve på 3. pladsen. Trods alt et plaster på såret at vores drenge taber til det vindende hold.

I U-9 BC rækken var der hele 25 hold tilmeldt fordelt på 6 puljer. VB 1968 har et enkelt hold med, men de får en hård medfart i puljen og går ikke videre. Rækken afsluttedes med en finalerunde hvor alle spiller mod alle. Efter mange jævnbyrdige kampe er det GVI 3, Hornbæk 1 og NFC B der går videre til finalerunden. Hornbæk 1 og NFC B har lutter sejre i bagagen, hvorimod GVI 3 har tabt 1-0 til Hornbæk 1 i puljen. Desuden må GVI 3 ud i en straffesparkskonkurrence i semifinalen mod KB U9B1 (Hvid) før sejren kan sikres. Først vinder Hornbæk 1 med cifrene 2-0 over NFC B. Dernæst vinder GVI 3 med samme cifrene 2-0 over NFC B. Dvs. det står helt lige inden den sidste puljekamp der skal afgøres ved 'Golden goal' i tilfælde af uafgjort i den ordinære spilletid. Vi er nogle der er lidt bekymrede for tidsplanen, da vi stadigvæk kan huske den fantastiske 'Golden goal' kamp ved stævnet i februar mellen Rishøj og KB der varede hele 22 minutter før afgørelsen indfandt sig. Finalen var et utroligt tæt opgør der selvfølgelig endte 2-2 i den ordinære spilletid. Drengene fortsatte ufortrødent og hele hallen levede med. Først efter en samlet spilletid på hele 25 minutter scorede Edis så endelig til 3-2 for GVI 3 og sejren var hjemme til stor glæde for drengene. Hornbæk 1 havde dog stor ære af denne fantastiske finale.    

       
2 1 3

GVI 3 fra Gentofte-Vangede flankeret af Hornbæk 1 på 2. pladsen og NFC B fra Nykøbing på 3. pladsen.

I U-10 rækken var der tilmeldt 7 hold. HUI fra Hørsholm-Usserød og Framework bragede sammen i finalen efter lutter sejre. HUI scorede hurtigt da Sami opsnappede bolden og scorede sikkert. Framework udlignede midtvejs i kampen. I kampens døende sekunder driblede Tobias E. fri. Han blev fældet bagfra og skuddet blev afværget med hænderne. Tobias E. måtte bæres fra banen og kampuret var på dette tidspunkt udløbet. På det efterfølgende straffe scorede Tobias S. sikkert til slutresultatet 2-1. I semifinalen vandt Hørsholm (Barca) 2-0 over Hareskov04-1.

 

HUI ved præmieoverrækkelsen i U-10 rækken flankeret af Framework på 2. pladsen og Hørsholm (Barca) på 3. pladsen. Ved vores udendørsstævne i september satte Hørsholm-Usserød sig også på 1. pladserne i henholsvis U-10 A og BC rækkerne, så noget må de gøre rigtigt i ungdomsarbejdet på disse kanter.

I U-11 rækken er der tilmeldt 9 hold og både Hareskov og B93 stiller med tre hold hver. Hareskov IF b og Drengene Fra Vestegnen mødes i finalen efter lutter sejre undervejs. Førstnævnte vinder finalen 3-0. 

     
2 1 3

Hareskov IF blå flankeret af Drengene Fra Vestegnen på 2. pladsen og Striberne på 3. pladsen. Striberne var kun fire spillere så de slap for at bekymre sig over hvem der skulle starte inde. Under turneringen var Hareskov's træner og drengene ude og se på pokalerne i alle pauserne, hvilket åbenbart ansporede dem til at gå hele vejen. For andre hold virkede det modsat da de store pokaler stjal hele opmærksomheden og de glemte at spille fodbold.

I U-12 rækken var der tilmeldt 5 hold og AB vandt over alle holdene i puljen. I semifinalen bekræftede de atter, at de var bedre end Agger's drenge fra Værløse Boldklub ved at vinde 6-0. I finalen mødte de Messi's drenge fra Værløse Boldklub som de slog 1-0 i puljekampene, men i finalen fik Messi's drenge revanche og vandt 3-0. Agger's drenge vandt kampen om 3. pladsen over Viby's seje drenge med 3-2, men først efter en spændende straffesparkskonkurrence. Nedenunder ses U-12 drengene med pokalerne, hvor skuffelsen var stor blandt AB's drenge fordi de undervurdere Messi's drenge i finalen.

 

Vil vi gerne takke personalet i Gladsaxe Sportscenter for en stor hjælp bla. med opsætning og nedtagning af banderne. Desuden en stor tak til Jens Boe Andersen og Tom Vang Knudsen fra Gladsaxe-Hero Boldklub der lånte os deres ½ baneudstyr. Tilsidst må vi ikke glemme alle de frivillige der gjorde det muligt at realisere dette stævne, derfor en tak til: Ahsan Fazal, Ali-Hassan Iqbal, Amar Fazal, Anas Fazal, Anette Lund, Bent Raspe-Pedersen, Danial Haider, Dennis Rasmussen, Ernst Mainz, Hakan Uzunel, Hasse Franck, Helle Espersen, Helle Harpøth Sørensen, Hicham Addouche, Jan Harpøth Sørensen, Jan Jensen, Johnny C. Hansen, Mathias B. Jakobsen, Peter Braune, Sajjard Asghar, Usman Iqbal, Younas Ahmed, Yousef Fazal og Zakee Ul-Hassan Iqbal.

Vi håber på et gensyn igen til Gladsaxe Cup til marts 2014.

Hilsen Nazam og Jørgen

Luk