Menu

Kåringer ved ungdomsafslutningsfesten

24. juni 2013 kl. 01:54
Så kom dagen hvor de mange pokaler skulle fordeles.
U-5/6:
 
Alle fik en medalje fordi de nu har gennemført det første halvår af deres fodboldkarriere. Udover leg med bolden har de fået meget motorisk træning. En god motorik giver også resultater i skolen mht. regning, læsning, skrivning og stavning.

U-7/8:
 
Årets spiller: Noah
Årets teknikker: Zaco
Årets fighter: Yakub
Årets fremgang: Omar
Resten af holdet fik også en fremgangspræmie for de flotte resultater de har opnået i indendørs-/udendørsturneringerne i det forløbne år. Det bliver rigtig spændende at følge disse drenge i de kommende år.

U-13:
Årets spiller: Yousef
Årets teknikker: Adam
Årets fighter: Besmir
Årets fremgang: Mahdi
Holdet gik i opløsning sidste forår, men så tog de selv initiativet til at få holdet op at stå igen. Arif og Zakee blev tilknyttet som trænere og der begyndte at komme styr på tingene. De deltog i nogle indendørsturneringer i løbet af efteråret og blev herefter tilmeldt DBU's forårsturnering. Et hold bestående af mange dygtige teknikere der nemt kunne have vundet puljen ubesejret, men desværre kunne de ikke skaffe kørelejlighed til kampen mod Allerød og blev derfor taberdømt. Så de måtte nøjes med en 2. plads selvom de vandt 6-2 over puljevinderen fra Borup IF. Det vigtige lokalopgør mod Bagsværd endte også med en sejr på 6-1.

U-16:
Startet for få måneder siden så ingen præmier i denne omgang.

U-19:
Årets spiller: Ali-Hassan
Årets teknikker: Arif
Årets fighter: Hicham
Årets fremgang: Uneeb

Årets træner: Zakee og Arif delte titlen. 

 
Derefter var der en gratis burger og sodavand til de fremmødte spillere hvilket løb op i 65 burgere.
Luk