Suveræne U-13 drenge

14. maj 2013 kl. 23:39
U-13 drengene har vundet 4 kampe ud af 4 mulige. De fører puljen, men Jyllinge og Borup er også ubesejrede så intet er afgjort endnu. Senest blev BK Vest sendt hjem med et nederlag på 11-1...
Ca. halvdelen af holdet fra BK Vest kom lidt sent, så det var ikke megen opvarmning de nåede inden kampstart. Derfor virkede de lidt rustne i starten og det udnyttede Adam med en hurtig scoring efter 2 min. til 1-0. VB satte sig på spillet og allerede 2 min. efter netter Faruq til 2-0. Faruq er igen på pletten og scorer 7 min. inde i kampen til 3-0. Det kører virkelig for Faruq og 2 min. senere spiller han Besmir helt fri der desværre banker den ind på overliggeren. BK Vest har også et par gode chancer, blandt andet en flot helflugter der går lige over målet. Dog manglede de den sidste skarphed foran mål. De havde også en frisk pige med på holdet der gav drengene kamp til stregen. Det er dog VB der finder netmaskerne og 15 min. inde i kampen er det Yousef's tur til at score til 4-0. I det 27 min. får Besmir oprejsning for sin afbrænder da han scorer til 5-0. Kort efter fløjtes der til halvleg.

I halvlegen får BK Vest lagt en ny plan og det lykkedes ikke VB at score i 18 min. BK Vest kommer også til chancer, men skarpheden mangler stadigvæk. Under et angreb rammer et skud fra Faruq ryggen på en modspiller og snyder målmanden til 6-0. BK Vest falder nu fra hinanden og VB scorer mål på samlebånd med 1 minuts mellemrum. Først scorer Salim til 7-0 efter en flot assist fra Yousef. Så er det Salim igen til 8-0, Adam til 9-0, Faruq til 10-0 og Yousef afslutter målfesten med at score til 11-0. VB begyndte nu at slappe lidt for meget af og BK Vest var flere gange i overtal i angrebet. Tilsidst lykkedes det så for Gustav at udligne til 11-1 for BK Vest. Flere af tilskuerne mente det var et drop fra Artan's side i målet, så han syntes åbenbart det var synd at sende BK Vest hjem med et æg.

Kampen var fair spillet i en fin atmosfære med meget få frispark.

Det vigtige lokalopgør mod Bagsværd endte også med en sejr til VB på 6-1. Det bliver spændende at se drengene mod Jyllinge og Borup der også er ubesejrede.