Menu

Uafgjort mellem Politiet og Værebro

02. juni 2013 kl. 19:57
Så oprandt dagen for 7-mands turneringen for senior+ hvor sponsorer, politiet samt medlemmer fra Værebro deltog. Over 200 tilskuere havde også fundet vej i det fantastiske vejr lørdag den 1. juni.

Fire hold stillede op til turneringen. Vores sponsor K&S Treecare stillede med et hold og 7-Herresenior der indtil videre ikke havde vundet én eneste kamp i forårssæsonen vejrede muligheden for den første sejr over dette sponsorhold. Vores elskede veteraner genopstod til lejligheden, hvor Jeff fra CC Sportswear også deltog. Politiet var også inviteret. Nu hvor de knokler med at skabe lov og orden, så ville vi godt kvittere med at lære dem at spille fodbold. Ole Lundgaard havde samlet et yderst kapabelt hold fra politiet der spillede lige op mod de to hold fra Værebro. To yderst tætte og spændende kampe med scoringer i de sidste minutter. Veteranerne burde jo nok have vundet over politiet, men Jeff udnyttede ikke de store chancer han fik på trods af bolden var købt hos ham. Undskyldninger var der selvfølgelig nok af, veteranerne havde fået en tår for meget til Bagsværd Natten og nogle af Politiets bedste spillere havde weekendarbejde.

 

Vores elskede veteraner trak dog til sidst fra de andre hold og indtog første pladsen med flest point. Ole Lundgaard's tropper var lige i hælene på dem og indtog 2. pladsen. 7-Herresenior kunne fejre forårssæsonens første sejr og en flot 3. plads. Sponsorholdet fik en hård medfart med to cifrede nederlag, så der skal nok trænes lidt inden det går løs igen.

   Politiet  Veteran  K&S Treecare  7-Herresenior  Score  Point  Placering
 Politiet  

1-1 

10-1

2-2

 13-4

5

2

 Veteran

1-1

 

14-2

2-1

 17-4

7

1

 K&S Treecare

1-10

2-14

 

2-7

 5-31

0

4

 7-Herresenior

2-2

1-2

7-2

   10-6

5

3

Iøvrigt kan du læse Politiets objektive referat, hvor de trods alt må anerkende at overmagten var for stor i Værebro...

Det blev også en god dag for BT Frank. Udover at han fik lidt sol på kroppen, så vandt han den ene 2. præmie på 1.500 kr. i ungdomsafdelingens lotteri "Den enarmede tyveknægt".

Luk