1. Holdet slået ud af DBU Pokalen

12. august 2014 kl. 22:51
BSV fra 2. Division Øst var en for stor mundfuld for drengene der tabte 0-2

Allerede 5 minutter inde i kampen kunne det havde gået galt, da BSV får et frispark udenfor målfeltet. Forsøget rammer stolpen og VB slipper med skrækken i denne omgang. BSV er spilstyrende, men VB's forsvar står rigtig godt. Desværre må både Phillip og Brian udgå alt for tidligt. Specielt Brian der binder 2-3 spillere er et stort tab. I det 30. minut har VB et flot langskudsforsøg.

I anden halvleg scorer BSV efter bare 6 minutter til 0-1. Et skud der går forbi 3 VB'ere og hæmmer udsynet for Viskær. Allerede 3 minutter senere har VB en rigtig stor chance. I det 62. minut har Benja et hovedstød der reddes af målmanden. VB satser på en udligning og BSV's kontraer bliver farligere og farligere da forsvaret har svært ved at komme med hjem. I det 85. minut er det BSV's tur til at have et godt hovedstød på mål. VB satser tilsidst hele butikken, hvilket giver BSV en kontra hvor de scorer til 0-2 i det sidste minut.

BSV imponerede ikke specielt taget i betragtning at de spiller i 2. Division. Hvis Phillip og Brian ikke var tvunget til at udgå så tidligt i kampen er det ikke utænkeligt at opgøret kunne have fået et andet udfald. En absolut godkendt og meget flot kollektiv indsats af drengene der lover godt for de kommende kampe i Serie 1.