Menu

1. Holdet vinder over Værløse

13. september 2014 kl. 18:50
VB var det bedste hold på dagen, men lokalopgøret blev alligevel unødigt spændende.
Det første kvarter var en meget lige affære, men så begyndte VB stille og roligt at få overtaget. Værløse har svært ved at få bolden ud af egen banehalvdel. I det 26. minut forsøger målmanden at spille en midtbanespiller, men Payman kommer imellem og løber mod mål. Herefter spiller han Philip fri i højre side og han løber direkte mod målet og scorer i det korte hjørne til 1-0. VB fortsætter hvor de slap og allerede i det 37. minut er den gal igen. Fosu skyder en lang bold op til Brian lige udenfor målfeltet. Brian afdribler en forsvarer og sparker den ind til 2-0. Det ser rigtig godt ud da dommeren endelig fløjter til en velfortjent pause.

Anden halvleg er dårligt nok kommet i gang før bolden ligger i VB's net. Værløse spadsere simpelthen igennem VB's forsvar der står og snorksover. Gudskelov vågner VB op og allerede i det 51. minut får vi hjørne. Mauricio sparker den fladt ind lige udenfor målfeltet. Brian tæmmer den og sparker den flot ind i det lange hjørne med vristen til 3-1. Super flot mål der selv får linievogteren til at nikke anerkendende. Et kvarter senere er VB lidt for passive i forsvaret hvor en spiller fra Værløse runder en forsvarsspiller og scorer til 3-2. Skidt at kampen bliver unødigt spændende og de tre point er pludselig i fare. Allerede 2. minutter senere laver en VB'er frispark og får et gul kort ved samme lejlighed samt 10 minutters udvisning. Nu er det lige pludselig nervepirrende. Værløse får ny luft og VB er presset. Vi klarer dog frisag og bliver fuldtallige igen. I det 88. minut får VB igen et gult kort. Tre minutter senere er det så Værløse's tur til at få et gult kort i overtiden. Kort efter fløjtes kampen af og vi kan sætte tre point ind på kontoen.

Atter må vi sende rosende ord til dommertrioen med Bo Kragh Larsen i spidsen samt de to linievogtere Martin Larsen og Thomas Bülow Christensen for deres håndtering af kampen.

Dem med hang til overtro kan filosofere lidt over at kampen blev spillet den 13. og vores score er 13-13.

Med sejren avancerede vi til 4. pladsen med kun 2 point op til det førende hold Liria. De havde iøvrigt en nem dag på kontoret, da LSF ikke stillede med hold til kampen i 5. runde. Nr. 2 Brede slog forventeligt Hornbæk der ligger andensidst i tabellen. Gladsaxe-Hero på trediepladsen spillede mod bundproppen Blovstrød. Det virkede som en overkommelig opgave og GHB fører da også 2-0 efter kun 25 minutter. Så slår de åbenbart op i banen og Blovstrød fighter sig tilbage i kampen med en scoring i henholdsvis 1. og 2. halvleg til slutresultatet 2-2. Skidt resultat for GHB der må sige farvel til førstepladsen, men godt for os...

Næste modstander er Lundtofte på udebane lørdag den 20. september kl. 13:00. Et hold vi altid har haft det svært imod, blandt andet slog de os på opvisningsbanen på Gladsaxe Stadion.