3 point mod Frederiksværk

02. november 2014 kl. 23:07
Denne gang var det bundproppen Frederiksværk der var på besøg så forventningerne var høje mht. point på kontoen.
Hjemmebanen var flyttet til Gladsaxe Stadion Bane 3, da vores skolebane var lukket for resten af sæsonen. En flot bane som gavnede vores tekniske spil.

Tidligt i kampen havde Frederiksværk et godt hovedstødsforsøg efter et glimrende indlæg i venstre side. Pooha, så var det vist gået op for VB 1968 at nu var kampen i gang. VB 1968 begyndte stille og roligt at dominere kampen. Pludselig opstår der en situation i Frederiksværks straffesparkfelt i det 9. minut hvor en VB 1968'er nedlægges. Dommeren fløjter og vælger lige at konferere med linievogteren. Jo den er god nok der er dømt straffe. Fodboldpensionisten Benja score sikkert til 1-0. Man sidder med en fornemmelse af et dette kan ende med en rimelig overlegen sejr. VB 1968 fortsætter med at dominere, men en rigtig skidt clearing i VB 1968's forsvar i det 22. minut giver en hurtig omstilling til Frederiksværk. Bolden spilles ind til en angriber fra Frederiksværk foran målfeltet og den sparkes flot ind uden for Viskær's rækkevidde til 1-1. VB 1968 fortsætter ufortrødent presset og Mauricio er involveret i flere gode forsøg hvor Frederiksværk's forsvar spilles tyndt. Benja har også et forsøg der går lige forbi målet. Frederiksværk er ikke helt ufarlige og har et gennembrud på venstre side i det 36. minut der reddes sikkert af Viskær. I det 43. minut er Frederiksværk under pres og en spiller parere bolden i feltet med den ene arm for at dæmme op for VB 1968's stormløb på målet. Dommeren dømmer igen korrekt straffe. Atter tages det af fodboldpensionisten Benja der igen score sikkert til 2-1.

I 2. halvleg fortsætter VB 1968 hvor de slap og har flere gode forsøg. I det 56. minut har Frederiksværk dog en god chance og det er problematisk at VB 1968 ikke kan lukke kampen. VB 1968 spiller forsvaret tyndt adskillige gange, men enten mangler den sidste skarphed eller også tabes bolden ved at spille en medspiller der tydeligt er offside. Lige uden for feltet i det 77. minut trækker en spiller fra Frederiksværk i en VB 1968 spillers trøje og forhindre ham dermed i at spille bolden. Dommeren giver gult kort for forseelsen og dermed 10 minutter på bænken. I det 85. minut gives der gult kort til en spiller fra VB 1968. To minutter senere prøver en fri Kadir at loppe bolden over målmanden, men han redder. Endelig lykkes det Orhan i det 90. minut at score til 3-1. Det tog bekymrende lang tid for VB 1968 at lukke kampen overfor et ordinært hold der som eneste lyspunkt havde en velspillende målmand.

Atter må vi sende rosende ord til dommertrioen med Ulrik Gøtze i spidsen samt de to linievogtere Carsten Hansen og Abdurrazak Sarikaya for deres håndtering af kampen.

Med sejren avancerede vi til 6. pladsen a point med AB og et point foran GHB. Med kun fire point til Værløse på førstepladsen er kampen om oprykningspladserne stadigvæk et helt åbent opgør.

Den sidste modstander før vinterpausen er Liria på udebane lørdag den 8. november kl. 14:00. Liria ligger på andenpladsen og mange tippede dem som en sikker oprykker ved sæsonstart. Så det bliver en svær modstander for drengene. Heldigvis er det overkommeligt at støtte drengene, da Liria's hjemmebane ligger på Klausdalsbrovej 500 i Herlev.